Nyugat-idealizáló ukránpárti liberális kollégák! Ezt a képet, hogy magyarázzátok meg a dicső nyugattal kapcsolatba?
"Svájcban egyfajta "együttműködést" indítottak a hatóságokkal: ha a szomszéd sokat fűti a házát, akkor névtelenül jelentheted őt, és 200 frank pénzjutalmat kaphatsz.
" - idézve a vadhajtások egyik kommentjéből.
De tök mindegy hol találtam a képet, mert aki nem tud németül és google fordítóval lefordítja az is tudja, hogy erről szól:
Jelenheti az alábbi tel.számon, ha a szomszéd 19 fok fölé fűti és 200 frank jutalmat kap.
Ez lenne a nyugati érték/jólét/demokrácia/szolidaritás/társadalmi tolerancia?
Azt azért ne felejtsd el, hogy ha Svájcban van egy abszurdnak tűnő szabály, az jellemzően olyan, amit egy helyi közösség, vagy kanton szeretett volna és népszavazáson döntöttek róla, és nem a hatalom erőszakolta rájuk.
4# az uniós vezetők azt mondják sz*pd le őket hát sz*pd le őket.
Idióta
10. vagyok én ezeket csak olvastam.
Amit viszont a sajátfülemmel halottam azok annyira nem abszurdok,hogy ide írja reflektálva a "plakátra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!