Elképzelhető,hogy a nagyon magas rezsiárak miatt elrendelik majd újra az online oktatást?
Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 08:25
2/11 anonim válasza:
Nem képzelhető el. Páváinkat majd besorozzák egy kis oktatásra.
3/11 Fsms válasza:
Szerintem igen. Sok közintézmény korszerűtlen fűtéssel, rossz szigeteléssel nem fenntartható.
4/11 anonim válasza:
Miért, a szülők miből fizetik a rezsit ha otthon marad a gyerek és egész nap fűteni kell meg megy a számítógép?
5/11 anonim válasza:
Akármit hazudik a kormány, kevés a gáz, és rendkívül drága.
Spórolnia kell.
Azt te is ki tudod találni, hogy utoljára kapcsolják majd le a parlamentet (ekkora rohadékok), a kórházakat, a lakásokat.
Ez előtt a kereskedelmi egységek lehetnek.
Előtte az ipar van, de az már kényes dolog, mert leállhat a termelés.
Ez előtt vannak az iskolák, még előbb a közintézmények.
Hiszem, és remélem hogy online oktatás lesz az első hideg napok beálltával.
6/11 anonim válasza:
azt mondta a gulyás, hogy energiaválság miatt nem lesz iskolabezárás.
szóval majd a soros, a háború vagy a kovid miatt fognak bezárni.
7/11 anonim válasza:
"Miért, a szülők miből fizetik a rezsit ha otthon marad a gyerek és egész nap fűteni kell meg megy a számítógép?"
Valamikor érdekelte a zorbánt a logikus gondolkodás?
8/11 Pikk Ász válasza:
Én nagyon remélem, hogy az egyetemeken az lesz! Persze akkor a számonkérés is legyen online! Jómagam is egyetemista vagyok és az online oktatás idejében kezdtem az egyetemet. Olyanokat puskáztam és csaltam számonkérésekkor, mint a fene. Egyszer még a barátommal is vizsgáztam.
10/11 anonim válasza:
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Szerbia felől érkező vezetéken se jön rendesen a gáz, csak ezt a ruszofil kormány titkolja, nem meri elmondani, mert az oroszbaráttá átkalibrált fideszes tömegek összezavarodnának, és tüntetésbe kezdenének Gyurcsány Ferenc lemondásáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!