Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ebben a gaudasági...

Fideszesek, ebben a gaudasági helyzetben szerintetek miért még mindig a fidesz a legjobb választás? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Függetlenül attól, hogy a fidesz jó-e vagy rossz, jelenleg ha nem lennének, akkor annyi pénzt kapnánk, hogy már csak ezért megérné leváltani őket (meg nagy eséllyel többet is ki lehetne kéregetni).

Akkor azt meg se említem, hogy növekedne a forint iránt a bizalom, így ez is rengeteget erősítene rajta, ami nekünk a lehető legjobb lenne most (makroökonómia első félév egyetemen, hogy miért jó ez).

Szóval a fidesz mi olyat tesz, amiért még mindig ő nekik van a hatalmon a helyük?

2022. szept. 10. 02:11
1 2
 11/16 Pikk Ász ***** válasza:
13%
Tehát jobb lenne, ha MZP vezetésével az az összefogás nyer áprilisban, ahol a legerősebb Gyurcsány pártja?xD
2022. szept. 10. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem igaz, hogy olcsóbb Angliában bevásárolni.

2022. szept. 10. 10:35
 13/16 A kérdező kommentje:

Jogos! Attól függ, hogy mit veszel. Én abból indultam ki, hogy itthon is és kint is egészséges étrendhez vásárolok általában. Normál étkezésekhez nincsenek nagy differenciák ez teljesen igaz.

2022. szept. 10. 18:35
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Azért a fidesznek van még mindig ott a helye, mert a többség, közel 6 millió ember akik rájuk szavazott nagyon jól, vagy legalábbis jól élnek.
2022. szept. 10. 23:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Én ebből indultam ki:

[link]

Groceries Index, a UK-ben több mint másfélszer annyiba kerül az élelmiszer.

2022. szept. 10. 23:29
 16/16 anonim válasza:
100%

Maga a pénzmennyiség, amit kapnánk nem egy hatalmas összeg, relatíve. (ugye mihez képest ) Természetesen nem lehet elbagatelizálni, de nincs országmegváltó lényege, hogy az a pénz most megjön-e vagy sem ( hisz valszeg úgysem a megfelelő helyre lenne allokálva) . Nagyobb kérdés, hogy ha esetleg nem érkezik meg, az a befektetőknek egy olyan jel, hogy az rendesen megrángathatja a Forintot, épp emiatt gürizik most a Fidesz ezerrel.

Az oka annak, hogy a Fidesz miért képes még mindíg ekkora bizalmat elérni az az, hogy ameddig sajnos Gyurcsányék még csak látszatintézkedéseket sem tettek, addig a mostani kormány legalább próbál úgy tenni, és ezt profi kommunikációval. (Habár nem nehéz, hisz ők az egyetlenek akik mérnek minden véleményt, így kb. előre képesek jelezni minden politikai lépésük támogatottságát. Gondolom te sem gondolod, hogy véletlen pont abban az országban igyekeznek mindenki ellen uszítani, ahol Közép-Európán belül a legmagasabb a xenofóbiára való hajlam.

2022. szept. 10. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!