Vajon melyik a nagyobb probléma?
Hablatyolsz már megint, te szerencsétlen?! A komcsi elvtársaitok ma már nyugaton vannak libernyákbőrbe bújva (ott állítasnak komcsi-szobrokat!), akiknek a hátsójából várjátok és faljátok a nyugati trutymót!
Tudod, annak idején utáltam a Szovjetunnnnijóóót, de ma már a nyugat és a hazai követői sokkal, de sokkal undorítóbbak!
A hazai nyugat-rajongókat annyiból megértem, hogy annak idején a szovjetek alsófelét nyalták, onnan várták a keleti szellentéseket, mára meg megfordult a széljárás, a nyugatimádók lettek! De értem, valakinek a hátsóját mindig nyalni kell...
Jó nyalogatást!
#21: na pont ilyen egy agymosott, bocs, agyhalott idióta.
Aki nem veszi észre, hogy a komcsik legnagyobb számban a fidesz-kdnp soraiban ülnek (és ez tény, akkor is, ha neked nem tetszik).
Mondhatsz, amit akarsz, te szerencsétlen i.d.i.ó.t.a! Tudod, mi a jellemző rátok? Egy olyan elmebaj, amit a legutóbbi eset támaszt alá, és amit az általatok imádott eu-s idióta-asszonyság követett el! Nevezetesen: amikor Orbán bevezette az extra-jövedelem megadóztatását, mind-mind ugattatok (politikusaitokkal, a 444.hu(hogó) stb.-vel együtt), hogy ilyen nincs, mi ez? Most meg az idióta-asszonyság úgy akar adóztatni, mint Orbán! És számtalan ilyen "eu-s" tevékenységet lehetne felsorolni, ami számotokra, agymosott i.d.i.ó.t.á.k számára, napi betevőfalat! Ez a jellemző rátok!
Most már próbálkozhatsz magyarázkodni, de nem lesz értelme a fejedben meglévő fekete lyuk (vagy fekete juk - a la Kunhalmi/Bóngóbang?) miatt!
Előttem szóló!
Ne erőlködj az ilyen agyhalottak meggyőzésével! Ezek mind elvhű komcsiivadékból elfajzott neolibsi-egyedek lettek! Ezeknek tényleg hiányzik a seggnyalás, mindig arra fele, ahonnan valami icike-picike édes fost remélnek...
Most nyugatról kapják, onnan remélnek valamit... Igaz, előtte eladták nekik az országot!
Természetesen Fudan.
Te teljesen mindegy, meg kell hagyni, a Fidesz zseniálisan felismerte, hogy a magyarok többsége egy beképzelt, lusta proli.
Így aztán folyamatosan ellenségképeket szolgáltat és szétlopja az országot kihasználva, hogy a magyar nép jóval butább, miért bármelyik nyugati.
a 22-esnek meg teljesen igaza van: a 21es személyében meg is jelent az átlagnál szerényebb képességű frusztrált fidesz szavazó gyári munkás.
na, az ilyeneknek aztán magyarázhatsz, meg vannak róla győződve, hogy érettségivel nyelvtudás nélkül is jobban tudják, mint az értelmes diplomás emberek.
Na, neee!!!
"a 22-esnek meg teljesen igaza van..." - szerinted! Szerintem meg nincs!
Attól, hogy a "haladó" világ ma még többségben van, nem jelenti azt, hogy ez volna a fejlődés! A kérdésfeltevő egy tudatlan provokátor, aki tagadja az lmbtgxyzstb. "áldásos" tevékenységét, még nem jelenti azt, hogy az nem is létezik! Nagyon is valós probléma! Elegendő csak a YT-on körbenézni(nem kell hozzá nagy tudás, még a kérdező is képes lenne rá!), és el lehet dönteni, mennyire igaztalan a tagadás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!