Vajon melyik a nagyobb probléma?
Tényleg azt hiszed hogy az a diákváros olcsóbb lenne ha nem a kínaiak húznák fel?:D azt hiszed a fővárosi önkormányzat nem vinné el a hasznot, nem lopná szét magát mint ahogy teszi ezt pl a Blaha felújításánál? Az összes eus beruházást nyugati cégek csinálják, ergo visszafolyik a pénz. Az nem zavar? A német lophat, de a kínai nem?
Értem a logikád, hogy vicces polgárpukkasztást akarsz csinálni 2 egymáshoz semmi módon nem tartozó állítással, csak ezt okosabban kéne tenni, nem ilyen unalmas átrágott sztorikkal.
#2: eklatáns példája vagy annak, hogy mennyire működik Magyarországon a kormány agymosása.
Egyrészt nem igaz, az EU-s (pénzekből) végrehajtott beruházások szinte mindegyikét a kormányközeli vállalkozások végzik, iszonyatos túlárazásokkal. (Vagyis szédületes lopással.) Másrészt a kínai egyetem sokkal kevésbé fontos Budapesten, mint a diákváros. Harmadsorban, mellesleg, nem az a baj a Fudannal, hogy kínai egyetem, hanem az, hogy a kínaiak helyett mi magyarok fizetnénk, sőt további jelentős eladósodást hozna a magyarokra.
#3 mostmár igen, mivel rájöttek hogy a Swietelsky, és egyéb nagy cégek mennyit elvisznek, így magyar lett a fővállalkozó, és utána jönnek sokszor a német cégek magyar leányvállalatai:) csak kettőnél tovább kellene gondolkozni, nem egyből agymosást siránkozni.
Az ellenzéki pártok pénzeit is magyar adófizető emberek pénzelik, sőt, a budapesti beruházásokat is, amit szintén rettenetesen szétlopnak. Ezek ellen nincs népszavazás? Nincs tüntike hogy ellenzék takarodj mert 12 éve haszontalan saját hányásában vonagló elvtelen patkány társaság?:)
Az oktatásra meg elég nagy szükség van, a kínaiak eléggé elől tartanak, vszleg normális fizetést tudnak majd adni. De nyilván kínai ezért rossz, majd jön valaki ausztria felől és neki tárt kapukat nyitunk:)
Mondom, igazi kormány-propaganda szócső vagy :D
Soha semmi nem került annyiba egy beruházásnál sem, mint amióta a NER-lovagok lopják szét az országot. Amikor még külföldi vállalkozók dolgoztak, piaci áron ment az építkezés, most sehol a világon nem kerül annyiba egy stadion vagy egy útépítés, mint itthon.
Egyetlen olyan budapesti beruházást nem tudsz megnevezni (mert nincs), ahol a főváros volt a megrendelő és nem kormányzati vállalkozó valósította meg, ahol szétloptak volna bármit az elmúlt 10 évben. Ez csak ócska illibernyák propaganda, minden konkrétum nélkül.
Az oktatásra szükség van meg pont a kormány propaganda szócsövétől nagyon durva :D Ez a kormány az, amelyik szétverte az oktatási rendszert, amelynek az a célja, hogy minél butábbak maradjanak az emberek, aki lezülleszti a felsőoktatást. A régen nagy hírű magyar egyetemek ma - az elmúlt 12 év "áldásos" tevékenységének hála - ma már a fasorban sincs nemzetközi viszonylatban. Remek egyetemeink voltak, semmi szükség kínai kommunista propaganda-egyetemre. (Az hogy a kínai oktatás annyira magas színvonalú lenne, egy alaptalan állítás. Publikus a Fudan oktatás-politikáája, olvasd el el fogsz borzadni attól a kommunista agymosástól.)
7-es - 11:35!
Vádaskodsz olyannal, ami elsősorban téged érint! Az agymosott te vagy!
Propagandaegyetem? A ceu-ra gondolsz? Arra nagyon is érvényes! Olyanokat "agymosnak" ott, mint te vagy! Talán csak nem vagy diákjuk?
Így van!
Teljesen egyetértek az előttem szólóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!