Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon melyik a nagyobb probléma?

Vajon melyik a nagyobb probléma?

Figyelt kérdés
Az, hogy a tervezett Budapesten felépítendő ferencvárosi diákváros helyére még mindig a kínai Fudan egyetemet akarja felépíteni a kormány, ahol olcsóbb bérlakások, és kollégiumok is épülnének, ha nem a kínai egyetem épülne fel, vagy a Magyarországon nem releváns Drag Queenek által terjesztett LMBTQI propaganda és talán a világon nem létező nem váltó óvodások esete...

2022. szept. 8. 10:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

#9: itt csak te vádaskodsz, minden bizonyíték nélkül.

Én tudom igazolni az állításaimat.

Tessék: [link]

Ennyit a kommunista propaganda egyetemről.

És hogy mennyire csak a lopás és a propaganda a cél itt is: [link]

Most várom, hogy hozz egy hiteles forrást arról, hogy a CEU propaganda egyetem lenne.

Agymosott illibernyákok komcsiknak tényleg mindnek ilyen kevés esze van?

2022. szept. 8. 12:56
 12/26 anonim ***** válasza:
52%
#9-10: remek példái vagytok annak, hogy mennyire fontos lenne a megfelelő szintű oktatás, és hogy ehelyett miért a népbutítás és a propaganda a célja a jelenlegi rezsimnek: az ilyen műveletlen, önálló gondolkodásra képtelen emberek alkotják az illiberális hibrid-rezsimek alapját: nincs eszetek, hogy megértsétek a valóságot, elhiszitek a kormány hazugságait, és önálló ész és érvek hiányában csak a hazug propagandát ismételgetitek. Cáfolni bezzeg nem tudtok.
2022. szept. 8. 13:02
 13/26 -remete- ***** válasza:
76%
Minden kormányközeli építkezés túlárazott. Ez tény. Kinai egyetem azért gáz mert eleve egy kommunista befolyasról beszélünk. Nem magyar diák kapna ebből hasznot hanem a kinai bankok amik egytől egyig allamiak. Kiánban. Aztán a masik fele... a darg kvinek is csak úgy mehetnek erről előadást tartani, hogy a szülők bele eggyeznek. Ez nettó hülyítése a kormanynak. Amugy undorító az egész ahogy a kormany a magyar népet elhülyítí. Ezekkel a marhaságokkal. A melgekkel kampanyolnak, hogy a homofobiat igazolják
2022. szept. 8. 13:22
 14/26 anonim ***** válasza:
18%

Előttem szóló!

De hiszen a a Lánchíd nem kormány-túlárazás... Vagy a Blaha Lujza-tér!

Egyébként a te-fajtádat nem a kormány hülyít el!

2022. szept. 10. 07:11
 15/26 -remete- ***** válasza:
53%
Tényleg vajh ki kezdte el? Jaaaa ha így nézzük az előző polgija pestnek bem kicsit lopta el az oda csirgó manit. Azt ugye te is belátod hogy nem lehet a régi áron felújitani.
2022. szept. 10. 10:24
 16/26 anonim ***** válasza:
32%

Tényleg az agymosottság evides náílad! Ki kezte el? Termoszetesen a Trlós... Volt egy szerződés, amit a kalácson a geli megszüntetett, kötött egy újat ugyanazzal a céggel, 5 milliárddal többért, de kisebb tartalommal...

Ha csak folytatták volna, maradt volna a régi (megspórolva 5 mlld.!), meg benne olyan részek, ami az újból kimaradt...

Agymosottkám! Tudsz erről?

Amúgy a Blahával kapcsolatban nem "érvelsz"! Alig-munka, de lassan 1 éve feltúrva!

2022. szept. 11. 12:20
 17/26 anonim ***** válasza:
78%

11-es!

444. meg a hvg.hu/hogókkal nekem ne érvelj! A fele sem igaz vetélkedőkben esetleg figyelembe veszik, többek közt te is...

2022. szept. 11. 12:23
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

#17: mivel kellene érvelni, az ilyen agybetegeknek?

Kérlek mondj egy hiteles médiumot és azzal fogok érvelni.

Mellesleg mutass olyan bírósági ítéleteket, ahol pl a 444-et hazugság miatt elítélték.

Olyanokat fogsz találni, 100-asával, ahol az origo, 888, pestisrácok, magyarnezet, hirado.hu, ripost és egyéb szennymédiát ítélték el. Kb hetente.

Szóval miért ne érveljek olyanokkal?

Mit hazudott a 444 valaha? A ti médiátok fröcsögi a hazugságokat folyamatosan. Persze értem én, a csökött agyad képtelen cáfolatokkal előállni, marad a "fakenews" hazugságod.

2022. szept. 12. 09:09
 19/26 anonim ***** válasza:
33%

18!

A csökött agyad valahogy nem fogja fel, hogy valamit a libsi oldal nem csinál jól, mert már agyatokra ment a hataloméhség! De fel a fejjel, lesz még pár választás, ami talán(!) felébreszt benneteket! De ti annyira i.d.i.ó.t.á.k vagytok, hogy nem vagytok hajlandók kicsit sem gondolkodni, könnyebb a másik oldalt birkázni, mint valami értelmeset tenni a társadalomért!

De csak csináljátok! Kell a ´26-os választásokhoz a tefajtád...

Légy boldog ebben az állapotodban, ha neked ez megfelel...

2022. szept. 14. 00:56
 20/26 -remete- ***** válasza:
75%
Hmmm. Aki a fityeszre szavazott az hazaáruló es bízom benne, hogy 1 2 hónap és ében hal megfagy stb. A legnagyobb baj, hogy meg mindig a Gyurcsányra mutogatnak. 12 év alatt pedig kilopták az adófjzetők szemét és meg mindig ott tartanak ahol komcsik
2022. szept. 14. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!