18 fok az állami intézményekben, előre megyünk, nem hátra?

Én konzisztensen már régóta azt mondom, hogy nem tragédia se iskolában, se sehol egy kicsit hűvösebb hőmérséklet. Csak a sok hülye hisztéria rohamot kap még a gondolattól is, hogy pl. az ELTE TTK 15 fokban, kabátban tanuljon, inkább bezárják az egészet a gcibe. Mit kell ennek ekkora feneket keríteni, nem értem.
S ezt mondom már az elejétől, akkor még az agymosott Fideszesek pontoztak le, most az agymosott ellenzékiek 🤷♂️, de nem igazán érdekel, nem is népszerű akarok lenni. De az elkényeztetett, tápos, jajveszékelésen túl még sokat nem hallottam arról, hogy mi történik, ha mondjuk 2 hónapig kabátban kell lenni. Életképtelen, elkényeztetett nyápicságként tekintek erre, amíg valaki valami logikus dolgot nem mond, ami meggyőzne, hogy miért tragédia ez.

Majd a megbújó gyulladások betegségek előjönnek.
Asztma,bronchitis,mindenki fújni fogja az orrát tavaszra és befertőzni a másikat, aztán jöhet az otthoni "oktatás"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!