Sok helyen lehet olvasni, hogy anno Gyurcsány államcsőd közelébe vitte az országot, akkor hogy volt ez?
A kérdésem az lenne, hogy akkor (mielőtt ugye Bajnai átvette a kormányt), mégsem volt ennyire érezhető, hogy sz....ban vagyunk. Pedig sokan írják itt is, hogy akkor sokkal nagyobb volt a baj.
Mi (lakosság) miért érezzük most mégis nagyobbnak a gondot, a saját bőrünkön érzékelve?
Ezt valaki megmagyarázná, tényleg érdekel (igaz, akkor fiatal voltam, de ennyire rossz nem volt).
Hát abból én kb semmit nem éreztem.
Most viszont ha körbenézel akkor romokban az egészségügy, oktatás, energiaárak - a kormány miatt - annyira magasak mint még sose, 30% élelmiszer infláció, stb.
Mindezt 12, pénzzel teli év után ami alatt lehetett volna fejlődni.
1#
Vagy csak az elfogultságod miatt nem akartad érezni, vagy túl fiatal voltál akkoriban.
Befagyasztották a teljes állam és állami cégek bérrendszerét.Illetve, elég komoly leépítések voltak.
Emlékszem, sokan pedagógus diplomával könyörögtek takarító állásért, mert leépítették őket.
De, a versenyszférában is rossz volt a helyzet, leépítések, nem volt bérfejlődés sem.
A válságot főleg a versenyszférán lehet megérezni.Ugyanis, az mozgatja a gazdaságot.
Hát szerintem pl a deviza hitel válságot elég sokan érezték a börükon...
Magas munkát terhelő adók...
Alig volt munkalehetőség, ellenben volt sok segély a romatenyészeteknek...
Devizában eladósodott az ország, be kellett hívni az imf-t, hogy ne menjünk csődbe...
Ááá semmiség volt az egész.
Mivel akkor ki lett nevezve démonnak Fletó, így 2*-esen is rájátszott a nép erre. Most itt ez a nagyhasú, ez ettől még szent marad...
A zemberek akarják így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!