Ki hogy látja az elkövetkezendő hónapokat itthon?
Leszögezném, nem vagyok se ellenzéki, se fideszes.
Az év véleményem: valóban van (még) rezsitámogatás annak, aki belefér a keretbe, értsd vagy panelban, vagy modern újépítésű házban/lakásban él.
DE: Elszegényesítették a lakosságot, az infláció az egekben, az alapvető élelmiszerek már simán 100%-os infláció van, tisztálkodási szereken stb 30-40% körül.
Fizetőeszközünk értékét egy afrikai ország valutájával tették egy szintre, 12 év alatt közel 40%-kal ér kevesebbet a pénzünk.
Szétlopták az országot, haverok között szétosztottak mindent.
Oktatást még jobban tönkretették.
Pozitívum, amiket tettek (de szerintem csak figyelemelterelés gyanánt): melegpropaganda elleni harc, migránsáradat elleni harc.
50:
"Nézd, ha olvasni sem tudsz, akkor tök felesleges beszélgetnünk.
Lehetne ,hogy folytatjuk, ha elvégezted mondjuk az általánost? Legalább alapvető szövegértést elvárnék.
Ezzel kapcsolatban gyakorlatilag egyáltalán nem sikerült értelmezned, amit írtam, így felesleges bármit reagálnom rá. Szlmabábbal meg egyedül is tudsz vitatkozni."
Na te ezt írtad:
""A legtöbb ház magyarországon kisebb, mint amekkorára az adott családnak szüksége van, így nincs senkinek personal space-e, ami miatt egy összezárás csak ront a magyarok mentális egészségi helyzetén."
Én:
"Mert az open office ahol 100 ember jut 100 nm-re, vagy egy gyár ahol szintén, ott nyilván hatalmas personal space-ed van.
Egyébként ha nem kell dolgozni, akkor el lehet menni erdőbe kirándulni, feltőltődni stb, nem írtam h kötelezőszerűen otthon kell ülnie 20 embernek egy kis szobában.
"
Erre te:
"Nem ugyanazzal a 100 emberrel vagy HÓNAPOKRA összezárva, ez a különbség.
Ha változik a környezet az is, otthon-iroda, de jelenleg az a feltevésed, hogy nem változna.
Én:
"Miért, te havonta váltogatod a munkahelyed? Pont hogy ugyanazzal a 100 idiótával vagy összezárva, akik a füledbe üvöltöznek napi 8 órában.
Értem én h valaki utálja a családját, az akkor menjen az erdőbe kirándulni, de ne magyarázd már nekem be azt h jobb környezet egy open office pszichológiai szempontból, mint egy lakás ahol mondjuk 3-4-en laknak max."
Na akkor most kinek vannak szövegértési gondjai?
Vagy komolyan azt akarod mondani, hogy úgy értetted (jól köntröfalazva természetesen) h nem vagy összezárva x emberrel, hogy ha naponta 1-1 órát eltöltesz koszos, büdös csövesek közt a BKV-n, akkor az feltétlenül javítja a statisztikát, hogy hány emberrel vagy összezárva? Ilyenformán a diverzitás egyfajta pluszt jelent bárkinek? Oké, akkor egészségedre... dolgozz otthon és délután 6kor menj le a Nyugati aluljáróba "ismerkedni"
De igazából ez az utsó válaszom a témában. Nem vitázok veled, mert személyeskedsz (miközben azt a látszatot kelted h ismered a normális vita alapelveit, dobálózól szalmabábérveléssel, közvetlenül ezelőtt lehülyézel:)
"Nézd, ha olvasni sem tudsz, akkor tök felesleges beszélgetnünk.
Lehetne ,hogy folytatjuk, ha elvégezted mondjuk az általánost? Legalább alapvető szövegértést elvárnék.
Ezzel kapcsolatban gyakorlatilag egyáltalán nem sikerült értelmezned, amit írtam, így felesleges bármit reagálnom rá. Szlmabábbal meg egyedül is tudsz vitatkozni."
Ezek után:
"Az állításom az volt, hogy nem adottak a körülmények, hogy ez megtörténjen a jelenlegi formában.
Te érveltél azzal, hogy itt mindenki 100 milliókkal rendelkezik és ha akarnak saját vidámparkot is építhetnének, hogy feltalálják magukat."
Hol írtam én vidámparkot öreg? Meg 100 milliókat? Ez már túlmegy minden határon.. utána lehazugozol.. öreg ha fel tudod mutatni hol írtam vidámparkot, akkor igazat adok neked... de ez így full kamu... neked vannak szövegértési gondjaid, nem is kicsi! Teljesen fölöslegesen vitázom veled, előbb "járd ki a 8 általánost".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!