Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az udvarlás a mai nőknek már...

Az udvarlás a mai nőknek már "szóbeli zaklatás"?

Figyelt kérdés

Most olvasom egy cikkben.

"Az alapító szerint több nő is arról számolt be, hogy a zandvoorti Holland Nagydíjon szóban zaklatták őket, voltak olyanok is, akiket kéretlenül fogdostak, a fenekükbe csíptek, másokat sörrel borítottak le."

A fogdosás stb. nyilvánvalóan nincs rendben, de mit takar vajon a szóbeli szaklatás? A "helló cica van gazdád" már a nemi erőszak előszobája?

2022. szept. 6. 20:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, a nő fenekébe csípést (ami egyértelműen zaklatás) hogyan lehet egy napon említeni azzal, ha véletlenül sörrel öntötték le. Nyilván nagy volt a zsúfoltság, meglökték az illető kezét, netán már ittas volt és eleve egyensúlyproblémákkal küzdött, és véletlenül leöntötte az előtte állót. Ha nő állt ott, akkor nőt. De ennek mi köze a szexuális zaklatáshoz????
2022. szept. 6. 21:00
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
A fenékcsipkedést és kéretlen fogdosást valószínűleg nem udvarlás kíséri, hanem "hú de megb....nálak"-féle beszólások.
2022. szept. 6. 21:02
 13/22 A kérdező kommentje:
11: jogos kérdés, mert ezt azért én sem hiszem, hogy szándékosan valaki leönti a nőket. Annyira primitív senki nem lehet, hogy azt hiszi, hogy ez egy nőnek bejön.
2022. szept. 6. 21:05
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
Nézzél meg pár golddigger vadász videót és megérted a lényeget. Proli szerkó akkor zaklatod(sőt volt olyan hogy kihívta a zsarukat) váltott a fazon maseratira és egyből tárgytalan volt a zaklatás. :-)
2022. szept. 6. 21:11
 15/22 anonim ***** válasza:
39%
Nem ismerek olyan férfit, aki manapság tudna udvarolni. Az nem udvarlás, hogy feltesz egy kérdőívet, és az a cél, hogy minél előbb ágynak döntsön.
2022. szept. 6. 21:16
 16/22 anonim ***** válasza:
41%
Ma már az: mindenkinek joga van, de kötelessége aligha...
2022. szept. 6. 21:21
 17/22 anonim ***** válasza:
23%

Azok után, hogy bedobálták azt a festékes patront veseny közben a pályára, semmi jót nem lehet várni a hollandoktól.

[link]

2022. szept. 6. 21:27
 18/22 anonim ***** válasza:
37%

Mert nem manapság ismertél? Mostani 70 évesek el tudom képzelni, mekkora kibaxott nagy lovagok voltak annakidején 🙄. A boomer generáció még tudta a tutit! Én is láttam a [...] filmben. Nem is értem, a mai férfiak miért nem tudnak úgy udvarolni, mint az előre kitalált filmes szituációk, megírt szövegeivel...

Annyira demagóg ez a "mai" férfiak meg "mai" nők. Keress egy heti 1x mosdó, alkoholista 50 évest, aki szerint a nő verve jó, na s azt romantizáld, az nem mai.

2022. szept. 7. 00:07
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
És ha a nő zaklat az bűncselekmény?
2022. szept. 7. 01:18
 20/22 anonim ***** válasza:
38%

13, "Annyira primitív senki nem lehet..." - ne legyél te ebben annyira biztos!

Ha van olyan férfi aki azt hiszi, hogy a "dugnálak, mint a lopott bicikllit" jó udvarlási technika, a sörrel leöntés is tuti felmerülhet egyesekben.

2022. szept. 7. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!