Az utcai kéregetést nem lehetne börtönnel jutalmazni? Eddig csak a belvárosban volt ez divat, de mára a külvárosra is kiterjedt. Szerintem ez kimeríti már a zaklatás fogalmát.
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 19:43
1/17 anonim válasza:
Úgy pénzbe kerülne az államnak hisz akkor naponta többször étkezest, ruhát és egyebet kellene biztosítani a számára.
2/17 anonim válasza:
valamit kéne tenni, igen.
az agresszív meg a nyomorúlt koldus gyakran bérkoldus...
3/17 A kérdező kommentje:
1.Én ezt értem.
De az márthatatlan, hogy az ember kimegy az utcára és egyből jönnek a kéregetők, hogy adj egy száll cigit vagy 100 forintot.
2022. júl. 8. 19:50
4/17 A kérdező kommentje:
Az már tarthatatlan.
Bocsi az elírásért.
2022. júl. 8. 19:52
5/17 anonim válasza:
Kedvencem a kelenföldi terhes nő, aki napok óta az utcán van, és 4000 ft-ot kéreget a szállásra 😃 aztán há nem adsz neki, rohadjon ki a májad
Engem is idegesítenek, főleg, mert a nagyrészük akár dolgozni is elmehetne
6/17 anonim válasza:
Egész Budapestet felszántani, sóval behinteni, és rögtön nem létezik a probléma. Meg még milliárd egyéb probléma se. Simán csak nem kéne renitensnek lenni.
8/17 anonim válasza:
#6 Aha, mert szerinted Miskolcon, ahol én élek, nem ez megy?
9/17 anonim válasza:
Most is hívhatsz rendőrt, ha úgy érzed zaklatnak. Azért nem hív senki rendőrt, mert öt perc, amíg odaérnek, az ember meg menne a dolgára, és nem érte kár azonkívül, hogy felidegesítették már megint. Nem sokon változtatna, ha papíron betiltanák. A hajléktalanokat sem tudták "kitiltani" a városból.
10/17 anonim válasza:
Nem lenne visszatartó hatása, mert a börtönnek csúfolt wellness-szállókban sokkal jobban élnének a csövesek, mint az utcán. Legfeljebb az zavarná őket, hogy ott nem kapnak alkoholt. Én inkább azt büntetném, aki pénzt ad nekik. (Aki ételt vagy alkoholmentes italt, azt nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!