Miért nem jutott korábban senkinek sem eszébe, hogy a fűtésen spórolni kellene?
#7 "De amúgy tény, pl a lakásszigetelési programokat leállították amikor a Fidesz hatalomra került."
Nem, nem tény hanem hazugság, mivel nem lettek leállítva.
A korábban megkezdett programok kifutottak és helyettük indultak más hasonló programok.
"Pedig abból apénzből amit eddig rezsicsökkentésre szántak, az ország ÖSSZES lakóingatlanját le lehetett volna szigetelni, és akkor most eleve fele annyi lenne a rezsije mindnekinek. "
Ez sem igaz. Ráadásul nem figyelsz a haverjaid szövegeire, egyeztetnetek kellene, hogy mi is az amit hazudni kell! Eddig az ment naphosszat, hogy kamu a rezsicsökkentés, mert többet fizetnek az emberek a rezsire mint amennyit kellene, hiszen olcsóbban veszik a gázt, egyebet, az ára meg nem változott az utóbbi években.
Döntsétek el végre mi a szöveg, hogy most kamu rezsicsökkentés volt korábban - mert akkor nem volt benne semmiféle pénz amiből szigetelni lehetett volna minden lakást, vagy pedig hogy volt benne bőven állami pénz, de akkor meg nem volt kamu a rezsicsökkentés.
"szerintem 22 fokra fűteni az nem pazarlás"
Szerintem ez napszaktól is függ. Éjjel jobb hűvösben aludni, nappal jó a melegebb. Nálam fűtéskorszerűsítés előtt éjjel-nappal 25+ fok volt télen, nyitott ablaknál aludtam, az utcát fűteni sem oké, csak kellett egy megfelelő létszámú szavazat, hogy meg lehessen csinálni a korszerűsítést. Régi radiátor, régi, begyógyult csövek, lángszóróval bontották ki a jó erőben lévő szakik, mert másképp nem mozdult, és volt olyan cső, ami lyukasra rohadt, ezt is kicserélték, lett új radiátor (aki kért, én kértem), szabályozó szelep, és mérő, és a központi közös rendszert is megcsinálták természetesen. Én már úgy költöztem ide, hogy abban az évben megszavazták a felújítást, aztán mégsem kezdtek bele, mert megvétózták, ez ment több éven keresztül egészen tavalyig, akkor végre sikerült. De ez még mindig csak a fűtés, az épület nincs szigetelve, az sem ártana.
14, neked nem sok a 15ezer forint, sokaknak viszont igen. Sajnos egyre többeknek.
A 22 fok egyébként adható, bár nekem a rövidgatya+asszonyverő az inkább 25 fokban van. De az is igaz, amit előző ír, hogy napszak függő. Éjszaka legyen 18, nem szeretek melegben aludni. Nappal, Napközben, amikor nincs otthon az ember, akkor is fölösleges fűteni. Este meg lehet 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!