Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Neolibek, balosok! Nem gondolj...

Neolibek, balosok! Nem gondoljátok, hogy ideje lenne elengedni ezt az LMBTQ témát mindörökre, hogy ne mossa fel veletek Orbán a padlót 2026-ban is?

Figyelt kérdés

Néztem ezeket a tranzitvitákat és meglepő, hogy mennyire semmit nem változik az ellenzéki retorika. Az elenzéki csinovnyik rendre revolverezi a fideszes arcot azzal, hogy senki nem akar átműteni gyereket, holott ilyet a jobboldal sem állított soha. Aztán futnak egy kört a gender témán, és ismét kiderül, hogy a világról csak a fideszes arcnak van halvány lila fogalma.

Itt tényleg nem esett le ennek a semmirekellő brigádnak az, hogy a magyar nem társadalom nem kíváncsi a nyugati elmebajra, hanem a világban elfogalalt helye ás jövője fontos a számára? Értem, hogy a fidesz nyomta ezt a fajta propagandát, de annyira sikerült beleforgatni az ellenzéket, hogy még most is a témán pörögnek.

2022. szept. 5. 20:37
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

"MAGYARORSZÁGON LÉTEZŐ DOLOG? TÉNYLEG EZ A LEGFONTOSABB PROBLÉMA A MAGYAR ÓVODÁKBAN ÉS iskolákban?"

Gondolom, ha olvasol egy hírt arról, hogy megerszakoltak egy kiskorút az USÁ-ban, fel se kapod rá a fejed, hiszen nem itthon történt.

Amúgy az, hogy ugyanaz az LMBTQ, akik idehaza is Pride-oznak, külföldön már ezerrel ezt csinálják neked nem ad gyanakvásra okot?

Nyilván nem, hiszen közéjük tartozol.

2022. szept. 7. 19:24
 42/46 anonim ***** válasza:
90%
Igen, hozzájuk tartozom, de képzeld, én legalább beszélgetek más leszbikusokkal, melegekkel, transzneműekkel, biszexekkel, és gondolom nem úgy születik egy gyerek, hogy azt se tudja magáról, hogy milyen nemű, csak szépen rád adják a kis rózsaszín ruhát, ha látják hogy lábad között punci van, bizony a legtöbb transznemű már gyerekként megkérdezi, hogy én miért nem vagyok olyan mint a többi lány, miközben biológiai szinten fiú, de lelkileg máshogy érzi magát.... és ez ellen legtöbb transznemű eleinte óvodásként hagyják, aztán iskolában mivel már nagyobb közösség része lesz, ott nem, kamaszként megpróbálja a születési neméhez megfelelően viselkedni, de közben őrlődik magában... meg esetleg öngyilkos és depressziós gondolatok vannak benne, élet igenlés és elfogadás helyett... van aki csak 40 évesen döntötte el, hogy tranzícionál, ő vele interjút is készítettem, pedig a környezete észrevette, hogy transz férfi, köztük a testvére is...
2022. szept. 7. 19:49
 43/46 anonim ***** válasza:
70%

41-es, Kínában, képzeld el, a kislányok lábát belenövesztik egy szűk cipőbe, mert a kicsi lábméret a fétisük! Nagyon vad, teljesen deformálódnak a csontok, iszonyatos, holtig tartó szenvedéssel jár!

Ilyen eredménnyel jár: [link]

Afrikában, egyes helyeken - most kapaszkodj meg erősen - a kislányoknak megcsonkítják a nemiszervét, hogy soha ne élvezzék a szexuális együttlétet - így kevésbé lesznek hajlamosak a megcsalásra!

Brutális szenvedés egy kisbabának! [link]

Egyes ázsiai népeknél a kislányok nyakát úgy megnyújtják fokozatosan beiktatott ékszerkarikák segítségével, hogy felnőtt korukra a nyakuk már képtelen lenne megtartani a fejük súlyát. Ha eltörnek a karikák, vagy valaki levágja róluk, azonnal szörnyethalnak! [link]

A Sepik-menti törzsek úgy sebesítik meg a kamaszodó fiúcskákat a beavatási szertartásokon, hogy ha begyógyultak a sebeik, krokodilbőrre hasonlítson a bőrük!!! [link]

Ez csak pár tipp. Tudom, nem olyan szörnyű, mint az, hogy Amerikában felolvasnak a gyerekeknek egy mesét két azonos nemű pandamaciról, de gondoltam, a jövőben esetleg jól jöhet.

Egy idő után brutál módon meg fogjátok unni ti is ezt a vesszőparipát is, mint a 2015-től 2020-ig szajkózott migráncsozást, aminek a végére már a ti fejetek is vicces volt, ha erről beszéltetek (miközben a láthatáron se volt egy migráncs sem már öt éve). Látszott, hogy már a feltörő hányingert nyelitek vissza ti is az unalomtól és a loopolás-undortól, csak nyomtátok a kötelező rizsát.

Soros dettó!

Szóval ha kiveséztétek az Amerikai kontinens összes problémáját, innen szemezgethettek Ázsia, Afrika vidékéről is! :-))))))))))))))

2022. szept. 7. 20:02
 44/46 anonim ***** válasza:
0%
#43: Akkor ti pedig a melegjogokért harcoljatok azokban az országokban, ahol kivégzik őket!
2022. szept. 7. 20:04
 45/46 anonim ***** válasza:
90%
#44 Minket Magyarország problémái aggasztanak inkább. Valakinek azzal is kell foglalatoskodni, ha már a magyar kormány nem ér rá...
2022. szept. 7. 20:17
 46/46 anonim ***** válasza:
90%

#44 Gondolkodtam is rajta, hogy ameddig a mi kormányunk Németország gázával, Franciaország migrációs problémáival, az Egyesült Államok LMBTQ-mozgalmaival, Soros György terveivel, Svédország miniszterelnökével és Brüsszellel van elfoglalva,

addig mi kérhetnénk kölcsön egy egészségügyminisztert Németországból, egy Tanügyminisztert Svédországból, egy gazdasági minisztert az Egyesült Államokból és egy pénzügyminisztert Franciaországból!

Nyilvánvaló, hogy bokros külhoni, tengeren túli teendői mellett a magyar kormánynak nem maradhat elég energiája az oktatás rendbetételével, a tanárok bérrendezésével, az elszabadult élelmiszerárakkal, az inflációval és a forint mélyrepülésével foglalkozni (látható is az eredmény).

Nem is várható el tőlük, hiszen egy tíz milliós kis ország vagyunk és emberek milliárdjainak problémáit oldjuk meg, elemezzük, osztjuk-szorozzuk, kampányoljuk, stb.

Csak az a szerény javaslatom, hogy esetleg addig - tényleg csak addig - míg ti az amerikai LMBTQ-val foglalkoztok és a kormányotok a drag queenekről alkot hosszas törvényszövegeket, bonyolult bizottsági és plenáris előkészítéssel, addig valakit kérjünk kölcsön tőlük, hogy a mi problémáink se maradjanak gazdátlanul!

Jobban is értenek hozzájuk (mármint az oktatáshoz, gazdasághoz, pénzügyhöz, egészségügyhöz), szóval az ilyen piszlicsáré ügyeket bízzuk addig rájuk! Mit szóltok?

2022. szept. 7. 20:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!