Neolibek, balosok! Nem gondoljátok, hogy ideje lenne
elengedni ezt az LMBTQ témát mindörökre, hogy ne mossa
fel veletek Orbán a padlót 2026-ban is?
Figyelt kérdés
Néztem ezeket a tranzitvitákat és meglepő, hogy mennyire semmit nem változik az ellenzéki retorika. Az elenzéki csinovnyik rendre revolverezi a fideszes arcot azzal, hogy senki nem akar átműteni gyereket, holott ilyet a jobboldal sem állított soha. Aztán futnak egy kört a gender témán, és ismét kiderül, hogy a világról csak a fideszes arcnak van halvány lila fogalma.
Itt tényleg nem esett le ennek a semmirekellő brigádnak az, hogy a magyar nem társadalom nem kíváncsi a nyugati elmebajra, hanem a világban elfogalalt helye ás jövője fontos a számára? Értem, hogy a fidesz nyomta ezt a fajta propagandát, de annyira sikerült beleforgatni az ellenzéket, hogy még most is a témán pörögnek.
A kritikus média fogyasztás például az, hogy miért is dobja be gumicsontként ezt... a kormány... mármint a drag queen témát amely abszolút nem egy létező dolog... mivel én veled ellentétben ismerem a melegség és megismerés programot és nem terveztek ilyet.... és tudod miről akarják elterelni? Arról, hogy ne beszélj a korrupcióról, hogy miért árázzák felül a pályázatokat, hogy miért lopják el te és az én adóinkat.... és miért emelik meg pofátlanul a KLIK vezetőinet a bérét, miközben egy tanár nem jön ki a fizetéséből...
2022. szept. 6. 17:07
33/46 anonim válasza:
"A kritikus média fogyasztás például az, hogy miért is dobja be gumicsontként ezt... a kormány... mármint a drag queen témát amely abszolút nem egy létező dolog... mivel én veled ellentétben ismerem a melegség és megismerés programot és nem terveztek ilyet.... és tudod miről akarják elterelni? Arról, hogy ne beszélj a korrupcióról, hogy miért árázzák felül a pályázatokat, hogy miért lopják el te és az én adóinkat.... és miért emelik meg pofátlanul a KLIK vezetőinet a bérét, miközben egy tanár nem jön ki a fizetéséből..."
Most nagyon egyszerű leszek, de ott van.... B+ azt írod ez nem egy létező dolog de ott van ha használod a keresőt. Nagyon is léteznek. Mint amikor mondom a kőművesnek hogy:" Te, figyi ez nem egyenes... Mire ő: "De az.."
2022. szept. 6. 17:25
34/46 anonim válasza:
Magyarországon hány drag queen ment a melegség és megismerés program keretében óvodába kedves utolsó 33-as? Válaszolj, mert én erről nem hallottam, pedig én is elvégeztem a képzést, de nem lett óraadójuk, de azt tudom, hogy egy leszbikus-biszex nő és meleg-biszex férfi tart órát általában... ritkább esetben transz. Amúgy, hogy a fiataloknak különösen a középiskolás korosztálynak, hogy van erre igénye, azt onnan tudom, hogy 2021-ben, részt vettem vidéki találkozón ahol LMBTQI közösséghez tartozó fiatalok vettek részt, akik még középiskolába jártak egy vidéki megyeszékhelyen, és elmondták a problémáikat, hogy otthon se vállalják fel, mert tudják, hogy a szüleik milyen politikai nézetet vallanak, meg hogy dráma tagozatos osztályban ahol eleve több lány jár, és lányokat osztottak be fiú szerepre, rögtön genderezni kezdett a tanár, de arra nem reagáltak, mikor egy középiskolás tanár szexuálisan közeledett a diák felé, azt elhárította az igazgató... az nem érdekes....
2022. szept. 6. 23:14
35/46 anonim válasza:
Ja meg az is nevetséges, hogy a szülők beszéljenek a gyerekeikről, nem tudom, hogy azok szakiskolás-szakközépiskolás osztálytársnőim akikkel 2007-2011 között jártam, hogy milyen felvilágosítást kaptam, és függetlenül, hogy romák vagy nem romák, volt egy pár aki hamar gyerekszülés miatt kiesett a közoktatásban... az én szüleim se világosították fel erről, mondjuk nem is vártam el tőlük ilyet, hogy felvilágosítsanak, meg volt ehhez való eszem... de erről a magyarok többsége nehezen beszél, gondolj bele, hány fiatal lány szenved endimetriózisba, és tanár legyint, hogy én koromban jól bírtuk a menzeszt... közben ez azt jelenti, hogy a méh sejtjei más helyen is megjelennek, és roppantul erős fájdalmat él át, de HPV is ilyen, hogy fiatal nő erős vérzéssel bekerül, és méhszájsebnek hiszi az orvos és azt gondolja, hogy méhnyakrák csak idősek betegsége.... mert erre sincs edukáció... holott megy HPV védőoltás elleni kampány.
2022. szept. 6. 23:25
36/46 A kérdező kommentje:
"A kritikus média fogyasztás például az, hogy miért is dobja be gumicsontként ezt... a kormány... mármint a drag queen témát amely abszolút nem egy létező dolog.."
#36: Úgyse ismerik be, kérdező. Mindig csak tagadnak.
2022. szept. 7. 15:06
38/46 anonim válasza:
MAGYARORSZÁGON LÉTEZŐ DOLOG? TÉNYLEG EZ A LEGFONTOSABB PROBLÉMA A MAGYAR ÓVODÁKBAN ÉS iskolákban?
2022. szept. 7. 15:14
39/46 anonim válasza:
38-as, egyáltalán nem létezik a jelenség Magyarországon, de a jobberek nagyon szeretnék.
Felszántják az egész internetet, hogy találjanak egy-egy videót Amerika valamelyik szögletéből és azt népszerűsítsék, szörnyülködjenek, megnézzék tizenötször.
Be kellene már fizetni őket valami LMBTQ peep-showra, ha ekkora az igényük rá!
Vagy a következő békamenetet vezethetnék amerikai drag queenek óvodásokkal közösen, hogy jobb legyen a hangulat!
Imádnak ezen szörnyülködni, szakmányban. Szerintem odáig lennének az ötletért!
2022. szept. 7. 17:00
40/46 anonim válasza:
Szerintem is, vagy menjenek el egy ilyen foglalkozásra, de ha nem is mennek el, beütik a googlébe lady dömperrel készült interjút, ahol kijelentette, hogy nem szándékozik bemenni ilyen szettben, sehová sem, csak az alteregóban és néhány rendezvényen lép fel... de civilben meleg férfiként lép fel és még a melegség és megismerés programnál se kilincsel, hogy óvodásoknak így meséljen meséket....meg itt sokan keverik a transzneműséggel a drag queenséget...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!