Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Egyet értetek az...

Fideszesek! Egyet értetek az alábbi szöveggel?

Figyelt kérdés

"Ha nincs politikai változás, akkor sajnos a Forintot nem tudjuk megvédeni.

A Forint zuhanórepülésben van, és egyelőre a magyar állami vezetésnek fogalma sincs arról, hogyan kell megállítani, és nem is érti, hogy mitől van a zuhanórepülés. Nem ismeri fel, hogy ő az oka a zuhanórepülésnek. 6-12 hónap alatt lehet az országot abba az állapotba hozni egy közbizalmat élvező kormányzással, hogy elháruljon a tömeges munkanélküliség veszélye."

2022. szept. 5. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt van a kuna, lej, stb. változása az euróhoz képest. Meg lehet nézni a forintot, hogy az gyengült kiugróan a legtöbbet:

[link]

2022. szept. 5. 16:07
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
11: egy csomó mindenben az ellenkezőjét mondja, és nem azért, mert a törvényszerűségek változtak, hanem mer mást diktál már az érdeke, és tényleg nagyon elvakult az, aki minden köpönyegforgatásának lelkesen tapsol
2022. szept. 5. 16:08
 13/14 A kérdező kommentje:

#9 "Kérdező, te is pontosan tudod, hogy ez a szöveg 2008 októberében hangzott el"

Én tudom, csak kíváncsi voltam hogy hány Fideszes vágja rá hogy biztos valami "lipsi baloldali" mondta :D

2022. szept. 5. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
Az más időszakra vonatkozik, más mondta, mi ott sem voltunk, senki sem tudja, ki mondta, miért mondta, találn meg sem történt, lehet, hogy ez egy 70 évvel ezelőtti, igazi kipcsakföldi tagköztársaságunkban elhangzott szöveg lehetett, de mi erről nem tudunk:).
2022. szept. 5. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!