Fideszesek, a Fidesz magyar párt?
Figyelt kérdés
Egyes kisebbségek ugye nagyon-nagyon ritkán asszimilálódnak, 100-ból ha egyszer. Semmi esély nincs rá tehát, hogy Orbán asszimilálódott. De a teljes párt tele van kisebbségiekkel Polt Petitől Deustchon át Schmidt Máriáig, Bencsiktől Lölőn és Lomnicin át Szentkirályiig, Fónagytól Rogánon át Kósáig. Igaz, akad sok magyar is a vezetésben (bár szerintem csak Bólogató Jánosok, dísznek). Ráadásul korábban még sokkal egyoldalúbb volt a helyzet Fodorral, Ungárral, stb., és maguk a liberálisok is Zsidesznek gúnyolták a pártot.
Ti tényleg komolyan gondoljátok, hogy ez magyar, nem pedig kisebbségi párt?
2022. szept. 4. 10:27
1/13 anonim válasza:
Igen, az. Te meg egy sunyi gyűlölködő és kirekesztő vagy.
2/13 A kérdező kommentje:
Én inkább realista vagyok, nincs ebben semmi gyűlölködés.
2022. szept. 4. 10:34
4/13 anonim válasza:
A fidesz nem magyar. Mindig mindenben a magyar érdekek ellen tesz.
5/13 Pikk Ász válasza:
Ezek a nevek amiket felsoroltál, ezek nem kisebbségiek.
6/13 Pikk Ász válasza:
Mellesleg ha igaz is, akkor Orbán Viktor sikeresen asszimilálódott, elvégre felküzdte magát az ország első helyére! EZ neked nem sikeres asszimilálódás? Miről beszélsz, hogy nem asszimilálódott? Talán Orbán egy nyomor faluban él?
7/13 A kérdező kommentje:
Az asszimiláció magyarságtudatot jelent.
2022. szept. 4. 11:48
9/13 A kérdező kommentje:
Nem az.
2022. szept. 4. 14:29
10/13 anonim válasza:
Akkor miért kérdést írtál ki miért nem csak kijelentetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!