Miért nem tiltják be a klíma használatot melegben?
Ami feltűnt, hogy a boltokban már nincs téli hideg, végre.
Csak az aldi/lidl párosban de ott a nyitott hűtők miatt, oda nem is nagyon járunk ezért
"több háznál is láttam és hallottam, hogy megy a klíma, pedig meleg volt."
Hóesésben majd nem fog működni.
"Viszont hétvégén több háznál is láttam és hallottam, hogy megy a klíma, pedig meleg volt"
Nyilván pont azért ment. Tudod, a klíma nem csak fűt, hűt is.
5
Jéééé, nem tudtam, hogy fűt is. Hiába no, amiről nem tudunk, még létezhet.
#1: Ember, ez nem a pénzről szól! Nincs energia a világban.
Ez nem egészen így működik. Paks "gyártja" az áramot, és ha nincs, aki használja, akkor a felesleg megy a levesbe. Szóval, azzal nem feltétlenül spórolsz ország-világ szinten, ha te kikapcsolod a fűtést vagy a hűtést. Abban persze igazad van, hogy ha mindenki kevesebbet fogyasztana, akkor lassan lejjebb lehetne venni pl az erőmű teljesítményét, de lehet, hogy ehhez több évnyi statisztika kell előbb?
Amúgy meg nem tudhatod, hogy hány fok volt azokban a házakban, és hogy a tulajnak, vagy a kisbabájának milyen hőmérsékletre van szüksége. Gondolom nem 25 fokra fűtik a lakásukat ők sem hidegben, meg nem 18-ra hűtik melegben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!