Én,a tesóm és az uncsitesóim mind utáljuk a fideszt.Anyámék és a testvéreik meg mind folyamatba rájuk szavazznak.Nálunk ebből a szempontból egy generációs szakadás van.A szaktársaim se nagyon szeretik őket.Szval ezt,hogy fiatalok fideszesek én nem tapasztalom
23/F
Hát nem tudom,de én pont az ellenkezőjét látom. pedig már 2 sulit is elvégeztem.
Egy darab fideszest ismertem anno életemben aki az én korosztályom,viszont ő igazi agymosott volt. Minden propagandát bevett,és ha ellentmondtál neki még kötözködött is. Igazi Orbánista volt. Szerinte választás után ha az ellenzék nyer jön a drágaság... Ezt jól megjósolta! Viszont sajnos a fidesz maradt kormányon és velük együtt jött. Öngólt rúgott!
Viszont iskolázottsága kevesebb mint 8 általános volt,így érthető hogy miért volt ennyire hülye és kötözködő. (És most nem általánosítok,mert mindkét táborban van aluliskolázott)
Gabor75 te rohadt szar vagy
Buta agymosott vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!