Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire tartod primitívnek,...

Pikk Ász kérdése:

Mennyire tartod primitívnek, hogy bizonyos ellenzékiek 3 millió embert ostobáznak le egyszerre?

Figyelt kérdés
Kisebb nagyobb feszültség mindig is van a táborok közt, amikor két szavazó (Fidesz vs ellenzéki) összeszólalkozik, ott sokszor vannak beszólások. Viszont az ellenzékiek jó része ezen is túl megy. A teljes Fideszes szavazótábort (hatalmas tömeget) birkázza, ostobázza. Olyan embereket tartanak ostobának, akiket sohasem láttak, csak mert más véleményt képviselnek! Ez botrányos! Nem gondolnak bele, hogy 4 évente sorra kapják a zakókat, és ez nem véletlen? Nem gondolnak bele, hogy talán mégis Orbán a legjobb az országnak és azért vannak ennyien a szavazótáborában?

2022. szept. 2. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 A kérdező kommentje:

"De hát mit mondjanak ha egyszer azok vagytok?

Meglepődnél hogy a fideszes potentátok, élükön a bálványotokkal, mit tart rólatok. Ők maguk sem hiszik el hogy ennyire hülyére lehet venni titeket, de ti minden alkalommal bebizonyítjátok hogy de."

Aki máshogy gondolkodik az rögtön hülye? Valamiért az a nagy okos ellenzék mégis mindig zakót kap, nem véletlenül. Talán ti ültök fordítva a lovon és Orbán a legjobb nem?

2022. szept. 3. 11:43
 22/82 anonim ***** válasza:
60%
Hányingerem van tőle akármelyik oldal is csinálja ezt. Az ellentábor politikusait szidni az egy dolog , sőt demokráciàban még jó móka is de mikor valaki a teljes szavazó tábort illeti így legyen az jobb vagy baloldali az undorító és primitív.
2022. szept. 3. 13:37
 23/82 anonim válasza:
77%
Nem, nem tartom primitívnek, azt tartom primitívnek hogy valaki a fideszre szavaz. Mint te, akik azt mondják hogy "orbán a legjobb az országnak". Orbánék tönkretették az országot, és akik rá szavaztak azok mind agyhalott barmok.
2022. szept. 3. 14:16
 24/82 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez még enyhe jelző a neobolsevik, hazaáruló fidesz szavazókra, akik egy zsák krumpliért adják el az országot.
2022. szept. 3. 14:33
 25/82 anonim ***** válasza:
26%
Na pont erről beszéltem.22es vagyok
2022. szept. 3. 14:38
 26/82 anonim ***** válasza:
29%
21 te nem gondolkodsz másképp, hanem leginkább sehogy sem. A választással meg vagy mindenki nyer, vagy mindenki veszít. Tetszik érteni szektás csöcselék?
2022. szept. 3. 14:39
 27/82 anonim ***** válasza:
29%
25 értem ezeket a nagy elveket, egy másik országban még talán rendben is lennének, de pont ez ez gondolkodás tartja fent ezt a szakadékba vezető állapotot. Nekem sem tetszik, hogy így van, de a rákos szövetet is kivágják, nem elmélkednek vele...
2022. szept. 3. 14:54
 28/82 A kérdező kommentje:

"Nem, nem tartom primitívnek, azt tartom primitívnek hogy valaki a fideszre szavaz. Mint te, akik azt mondják hogy "orbán a legjobb az országnak". Orbánék tönkretették az országot, és akik rá szavaztak azok mind agyhalott barmok."

Ez lenne az ellenzéki gondolkodás? Nem is csoda, hogy örülök neki, hogy nem ti vagytok hatalmon.

2022. szept. 3. 15:44
 29/82 anonim ***** válasza:
7%
Jó oké megtudtuk, hogy nagyon nem szeretitek Vityát, mert ti az ellenzéket pártoljátok. Na de közülük kit mondanátok legmeggyőzőbbnek és mi alapján döntöttétek el?
2022. szept. 3. 15:53
 30/82 anonim ***** válasza:
75%
29 bárki más, volt elég rublika szerintem a szavazó lapon az elmúlt 12 évben.
2022. szept. 3. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!