Megkaptam a villanyszámlát, amiben csak 9 nap augusztusi fogyasztás van, összesen 164 kWh a teljes fagyasztás, tehát jóval az átlag alatt es mégis 83%-kal többet kell fizetnem mint a múlt hónapban. Hogy van ez?
21, nem lehet válaszolni a kérdésedre, mert állító kérdés, és nem igaz.
Ezt ugyanúgy meg lehet kérdezni, hogy csak annak lehet igaza aki Orbánt isteníti? Egyik sem igaz.
"Miért támadta meg Magyarország tegnap Romániát?" Erre válaszolj nekem, ne terelj. Ugye?
A saját két szememmel láttam utolsó nem is egyszer, hogy az ellenzéki azt írta a Fideszes(ek) forrásra, hogy én ezt nem nyitom meg. Ezzel szemben ennél a kérdésnél forrás nélkül beszopjátok amit a kérdező írt. Ez nem igaz? Visszakeressem, amikor meg sem vagytok hajlandóak nyitni a forrást? Vagy ennél a kérdésnél te látsz valahol?
Ki hazudik?:P
22, te most komolyan egy emberrol akarsz mindenki masra altalanositani? Vagy szerinted az osszes ellenzeki hozzaszolast ugyanaz az ember irja?
Es akkor csodalkoztok, hogy egybites birkaknak tartanak titeket.
Ma megjött a számla (valamiért postan küldtek, pedig eddig online letölthető volt)
A diktált mennyiségen felül van egy "becsült" mennyiség is, aminek a felét mar az emelt áron számlázták ki.
A miértre nem kapok választ, mert az ügyfélszolgálat nem elérhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!