Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megkaptam a villanyszámlát,...

Megkaptam a villanyszámlát, amiben csak 9 nap augusztusi fogyasztás van, összesen 164 kWh a teljes fagyasztás, tehát jóval az átlag alatt es mégis 83%-kal többet kell fizetnem mint a múlt hónapban. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Lehet a fideszesek is belatjak, hogy Orbannak nem szabad hinni? Egy hazug ember? Vagy ezert is gyurcsany lesz a felelos?
2022. szept. 2. 12:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%

21, nem lehet válaszolni a kérdésedre, mert állító kérdés, és nem igaz.

Ezt ugyanúgy meg lehet kérdezni, hogy csak annak lehet igaza aki Orbánt isteníti? Egyik sem igaz.

[link]

"Miért támadta meg Magyarország tegnap Romániát?" Erre válaszolj nekem, ne terelj. Ugye?

2022. szept. 2. 13:45
 22/26 Pikk Ász ***** válasza:
0%

A saját két szememmel láttam utolsó nem is egyszer, hogy az ellenzéki azt írta a Fideszes(ek) forrásra, hogy én ezt nem nyitom meg. Ezzel szemben ennél a kérdésnél forrás nélkül beszopjátok amit a kérdező írt. Ez nem igaz? Visszakeressem, amikor meg sem vagytok hajlandóak nyitni a forrást? Vagy ennél a kérdésnél te látsz valahol?

Ki hazudik?:P

2022. szept. 2. 15:39
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

22, te most komolyan egy emberrol akarsz mindenki masra altalanositani? Vagy szerinted az osszes ellenzeki hozzaszolast ugyanaz az ember irja?

Es akkor csodalkoztok, hogy egybites birkaknak tartanak titeket.

2022. szept. 2. 16:55
 24/26 anonim ***** válasza:
26%
Hibás számlák mentek ki. Majd hívjad a szolgáltatót!
2022. szept. 3. 23:42
 25/26 A kérdező kommentje:

Ma megjött a számla (valamiért postan küldtek, pedig eddig online letölthető volt)

A diktált mennyiségen felül van egy "becsült" mennyiség is, aminek a felét mar az emelt áron számlázták ki.

A miértre nem kapok választ, mert az ügyfélszolgálat nem elérhető

2022. szept. 5. 11:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Felháborító. Már tényleg a megélhetésünk alapjait fenyegetik.
2022. szept. 12. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!