Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megkaptam a villanyszámlát,...

Megkaptam a villanyszámlát, amiben csak 9 nap augusztusi fogyasztás van, összesen 164 kWh a teljes fagyasztás, tehát jóval az átlag alatt es mégis 83%-kal többet kell fizetnem mint a múlt hónapban. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Lehet a fideszesek is belatjak, hogy Orbannak nem szabad hinni? Egy hazug ember? Vagy ezert is gyurcsany lesz a felelos?
2022. szept. 2. 12:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Soros, Gyurcsány,Brüsszel a hibás! 🤣
2022. szept. 2. 12:27
 12/26 anonim ***** válasza:
90%

Te pedig menj a fideszedhez, jó csicska lesz belőled. 😉

2022. szept. 2. 12:29
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Arról a két cikkről beszélsz, amit linkeltem? Abban mi az Orbán ellenesség te nyomorult? Megnyitottad egyáltalán?

Amúgy a Vadhajtásokon igazat még nem írtak!

2022. szept. 2. 12:32
 14/26 Pikk Ász ***** válasza:
9%

"#12

Arról a két cikkről beszélsz, amit linkeltem? Abban mi az Orbán ellenesség te nyomorult? Megnyitottad egyáltalán?

Amúgy a Vadhajtásokon igazat még nem írtak!"

Általánosságban beszéltem a kettős mércétekről, nem csak erről a kérdésről szólt a kommentem.

Mellesleg kik is azok, akik rögtön gyűlölik/nyomorultozzák a másikat, csak mert más a véleménye? Hát ti, ellenzékiek! Olyan szánalmas frusztrált népség vagytok, miért kell rögtön nyomorultazni? Nem feküdted ki a zakót? Mondjuk amekkorát kaptatok, nem is csoda. :PP

2022. szept. 2. 12:37
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
16, az előbb írta egy fideszes kedves kommentelő itt, hogy az ellenzékiek alja férgek ;)
2022. szept. 2. 12:41
 16/26 anonim ***** válasza:
77%

"Általánosságban beszéltem a kettős mércétekről, nem csak erről a kérdésről szólt a kommentem."

Hát erről a kérdésről nem is szólhatott a kommented, mert ebben a kérdésben nincs semmilyen kettős mérce. Az amúgy is inkább a fideszesekre jellemző, ha más csinál valamit akkor az fujj, de ha Orbán csinálja ugyanazt akkor tapsoltok neki.

Más kérdéshez meg oda válaszolj, ahol az a más kérdés van, ne ide írd a más kérdésekhez fűzendő mondanivalódat.

"Olyan szánalmas frusztrált népség vagytok, miért kell rögtön nyomorultazni?"

Te meg szánalmas frusztráltozol, az mennyivel jobb? Látod, ugyanabból a fából faragtak téged is, de ezt csak másnak rovod fel? :) Mi is van azzal a kettős mércével? :)

2022. szept. 2. 12:46
 17/26 A kérdező kommentje:

a 164 kWh nem a 9 napra vonatkozik, hanem julius 11-augusztus 9 a teljes szamlazasi ciklus, de ugye csak 9 nap ebbol ami augusztusra esik.

A fogyasztasom pedig nem tobb, mint az elozo honapban, szoval semmi nem indolkolja az ilyen merteku megnovekedett villanyszamlat

2022. szept. 2. 12:51
 18/26 anonim ***** válasza:
89%

" szoval semmi nem indolkolja az ilyen merteku megnovekedett villanyszamlat"

Dehogynem, a Fidesz kormányoz és ennyire volt képes 12 év teljhatalommal, hogy az első zöttyenőnél összeszakad az egész ország. Ez elég nyomós indok, szerintem.

2022. szept. 2. 12:57
 19/26 anonim ***** válasza:
11%

Jól van, látom nem érkezik meg a kép.

Innentől kezdve kamu.

2022. szept. 2. 13:26
 20/26 Pikk Ász ***** válasza:
13%

"Más kérdéshez meg oda válaszolj, ahol az a más kérdés van, ne ide írd a más kérdésekhez fűzendő mondanivalódat."

Mivel általánosságban értelmezhető a kommentem így bármelyik kérdés alá ugyanolyan mértékben írhatom be, egyik alá se illik teljesen. Látom a szövegértés nem megy. Amúgy ügyesen kibújtál a válaszadás alól.

Szóval újra kérdezem, miért is van az, hogy ami Orbánt fikázza, az mindenféle bizonyíték nélkül igaz, viszont ami Orbán vitathatatlan érdemeit mondja, azt az ellenzéki inkább meg se nyitja? Mi ez a kettős mérce? Csak annak lehet igaza, aki fikázza OV-t? Nem is csoda, hogy ennyi ésszel minden választáson zakóz kaptok, az utolsót ki se feküdtétek. :P Erre a kérdésre is válaszolj.

2022. szept. 2. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!