Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nálunk erről miért nem beszélt...

Nálunk erről miért nem beszéltek, írtak a hírekben? (Az EU 5 millió kálium-jodid tablettát adományoz, hogy megvédje az ukránokat a potenciális sugárterheléstől.)

Figyelt kérdés

Ezek alapján van gond a sugárzással, nem is kicsi. Gindolom nem véletlen, hogy a sugárzási szintekről hetek, de már hónapok óta hatalmas a hallgatás.

[link]

2022. szept. 1. 16:11
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Ajánlom figyelmedbe:

[link]

2022. szept. 1. 21:26
 32/40 anonim ***** válasza:

Mindenesetre, ha most robbanna fel (épp ezért nem fog), a saját imádott Krímjüket is telibe kapná a radioaktív szél. Meg Törökországot, amit szerintem szintén nem köszönnének meg (a törökök nagyon be tudnak pipulni)...

[link]

2022. szept. 1. 21:41
 33/40 anonim ***** válasza:

31-es, ez egyáltalán nem lep meg. Tanúim vannak rá, hogy egyből erre tippeltem.

Amikor putyin megígérte Macronnak, hogy odaengedi az Atomeneriaügynökséget, tudtam, hogy hazudik.

Az összes eddigi tűzszünetet megszegték, amikor humanitárius folyosókat nyitottak a civileknek, azokra is rálőttek (Mariupolban).

2022. szept. 1. 21:44
 34/40 A kérdező kommentje:
Én meg azt hallottam UKRÁNOKTÓL hogy az ukránok lövik az ukrán embereket, és az oroszokra fogják. Na ilyenkor mi van?
2022. szept. 1. 22:22
 35/40 anonim ***** válasza:

34-es, kárpátaljai magyaroktól én is hallottam ilyet, de őszintén, fenntartásokkal kell ezt kezelni. Egyrészt valójában fingjuk sincs, mi van a fronton, 1000 kilométerre élnek tőle, és amúgy jogos ellenérzéseket táplálnak az ukránokkal szemben (ahogy mi Erdélyben sem csókoljuk szájon a románokat, ha érted, mire gondolok...).

De igazi ukránokkal is beszéltem, ők nem ezt mondják.

Ez 99%, hogy orosz dezinformációs propaganda (kedvelt eszközük!).

Az mindenesetre egy aberráció, hogy az ukránok - akik meg akarják nyerni ezt a háborút! - rárobbantják saját magukra Európa legnagyobb atomerőművét, megbetegítve az egész országot, beleértve a teljes hadseregüket (nekik nincsen távoli hátországuk, csak az az egy Ukrajna van, ahol a harcok zajlanak!).

2022. szept. 1. 22:58
 36/40 anonim ***** válasza:

(De amúgy nehogy azt hidd, hogy én az ukránokért rajongok! Egyáltalán nem, sőt! Persze a ruszkikat nagyságrendekkel jobban rühellem, történelmi okokból...

De az viszont akkor is egy marhaság, akármilyenek is az ukránok, hogy önmagukra rárobbantsanak egy atomerőművet, ezt azért te is beláthatnád...)

2022. szept. 1. 23:01
 37/40 A kérdező kommentje:
Mi sem tudjuk mi van a fronton, tehát azt sem, hogy ki mond igazat, és ki nem.
2022. szept. 1. 23:09
 38/40 anonim ***** válasza:
60%

37-es, de azt azért józan ésszel ki tudjuk kb. következtetni, hogy ha Oroszország megtámadja Romániát és egyszer csak valakik lövik a cernavodai atomerőművet, akkor azok valszeg nem a románok lesznek, hogy a saját népüket elpusztítsák, hanem inkább az oroszok :-)

Vagy ha Magyarországot támadja meg Putyin és egyszer csak az a hír, hogy valakik lövöldöznek Pakson, akkor elég sanszos, hogy nem a magyar honvédség készül épp saját hazájára robbantani az atomerőművet, hanem a támadó ország hadserege.

Ehhez csak józan ész kell.

2022. szept. 1. 23:13
 39/40 A kérdező kommentje:
Veled ellentétben, én nem vagyok látnok, ezért semmit sem jelentek ki.
2022. szept. 1. 23:31
 40/40 anonim ***** válasza:
60%
De én igen! És azt mondja a varázsgömböm, hogy egy nemzet sosem szokta szándékosan legyilkolni saját magát! Kártyát is vetettem, és a Tarot is ezt mondja! :-))
2022. szept. 1. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!