Nálunk erről miért nem beszéltek, írtak a hírekben? (Az EU 5 millió kálium-jodid tablettát adományoz, hogy megvédje az ukránokat a potenciális sugárterheléstől.)
Ezek alapján van gond a sugárzással, nem is kicsi. Gindolom nem véletlen, hogy a sugárzási szintekről hetek, de már hónapok óta hatalmas a hallgatás.
[link] Menj rá a kis ikonra a bal felső sarokban (négy kocka) és ott válaszd ki hogy: "Analize laborator" - ez fog bétasugárzásokat mutatni (radioaktív sugárzás mértékét).
Alapértelmezetten a gamma (elektromágneses) sugárzásokat mutatja a térkép, de ott át tudod állítani, hogy a radioaktívot mutassa.
21-es "20as, szerintem logikusan kellene gondolkoznod: miért osztanak hónapok óta jódtablettát? "
Logikusan gondolkozom. Épp ezért jutottam arra a megfejtésre, hogy nyilván még NINCS sugárzás, hiszen a tablettát bevenni a sugárzás kezdete utáni első 4 órában a leghatékonyabb, de 12 óra elteltével már kár is bevenni, ahogy mondani szokás, halottnak a csók.
Nyilván azért osztogatják, mert baromi veszélyes a helyzet Zaporizzsjében, és ha erre fúj a szél, amikor történik ott valami - beszopjuk rendesen, különösen a keleti határmentén élők, akik kevesebb mint 700 kilométerre vannak Zaporizzsjétől.
Szerintem nem titkolnak előlünk semmit, azért adtak tablettát a kezünkbe, hogy ha baj van, akkor szóljanak és be is vegyük.
Tényleg baromi veszélyes a helyzet, még az odavezető utat is lövik az oroszok, le kellett állítani az egyik blokkot (és ilyenkor nagy baj is lehet, ha a leállítás után bármi baj van a hűtéssel).
Én csak azt kívánom, tiszta szívemből, hogy ha valami baj mégis megtörténik - ne adja a Jóisten! -, akkor Oroszország felé fújjon a szél aznap, jó nagy erővel!
Nyelje is be az a mocsok, erőszakos nép, amit a világra szabadított, mert megérdemli!
Ott lézengenek 140 millióan a világ legnagyobb területű országában, ami 1 milliárd embernek is elég lenne, de nekik nem elég! Nekik más országa is kell, más földje is kell - ilyenek voltak az egész történelmükben, egy pusztító sáskahad, nem más! Nem jut 10 ember sem egy négyzetkilométerre náluk, de ők Ukrajnát is akarják, és egy nukleáris katasztrófa se drága ár nekik érte!
Ocsmány egy nép.
"gondolkozz el, hogy hogyan nyilvánuldz meg, amikor kollektíve leocsmányozol egy népet."
1. Ha nem ocsmány, akkor LÁZADJON FEL a mocskos, rohadt vezetője ellen! 100 éve a cár ellen még sikerült, most is sikerülne! Ameddig tapsolnak neki, ahogy Sztálinnak is tapsoltak, addig ocsmányak. 140 millió ember azt az egyet két óra alatt elsöpörné az elnöki székéből, ha akarná. Nem akarja!
2. Ha én pisztollyal lövöldözök az utcán másokra, és véletlenül saját magamat lövöm térden mások helyett, akkor engem sem kell sajnálni! De nem teszek ilyet! Ilyenre csak az oroszok képesek!
3. Ha figyelmesen elolvastad volna, amit írtam, akkor észrevetted volna, hogy azt írtam: ISTEN ŐRIZZ, hogy ilyen megtörténjen! Azt mondtam, HA - Isten őrizz! - megtörténne, akkor ne Ukrajna, Moldva, Románia, Magyarország, Lengyelország felé fújjon a szél, mert nem mi támadtunk rá egy másik országra, őrült megalomániából - hanem feléjük, akik az egész világra rászabadították a bajt!
4. Az orosz mindig ilyen volt: terjeszkedő, invazív nép. A cári Oroszország, a Szovjetunió és Putyin Oroszországa között SEMMI KÜLÖNBSÉG ebben az egy tekintetben.
Mi európaiak 550 millióan megférünk békésen a saját országhatáraink között (még ha azok némelyike elég igazságtalan is), nem háborúzunk, nem ontunk vért. Az amerikaiak megférnek 350 millióan, fele akkora országban, nem támadják meg Mexikót vagy Kanadát.
Még a nyomorult kínaiak is elférnek 1 milliárdan valahogy, kisebb területen!
De ennek a 140 millió vodkavedelő, erőszakos vandálnak nem elég a világ leghatalmasabb területő országa, két kontinensen elterülve! Ezeknek Ukrajna is kell!
Mi a francra? Évszázadok óta menekül tőlük mindenki, aki értelmes orosz akadt, már most sem Oroszországban él, soktízmilliós a diaszpórájuk!
9 ember jut egy négyzetkilométerre, óriási, kihalt ország az egész!
És EZEK NEM FÉRNEK EL a határaik között???
Ilyenek voltak mindig, sosem volt elég Oroszország neki, kellett Ukrajna is, akkor ha megvolt, Lengyelország is, Románia keleti része, Kárpátalja, a balti államok, hopp, egy fél Finnország is...
Az orosz két dologgal SOHA NEM LAKIK JÓL: vodkával és földterülettel!
Addig megy, míg valami, valaki meg nem állítja!
Amit pedig az atomerőművek környékén játszanak, éles lőfegyverekkel, az tényleg a legalja! Ilyet egy normális nép épelméjű hadserege nem csinál!
29 "Honnét tudod pontsan, hogy az oroszok lövik az atomerőművet?"
1. Onnan, hogy nekem valóban van logikám, és logikusan gondolkozva teljesen világos:
- Az atomerőmű egyelőre az UKRÁN ÁRAMHÁLÓZATRA VAN KÖTVE, az ukránoknak minden amperére szüksége van, szüksége lenne, fél Ukrajnát ez látja el árammal. Senki se akarja a saját aranytojást tojó tyúkját levágni.
- Az atomerőmű baromi KÖZEL VAN KIJEVHEZ (650 km) és baromi MESSZE VAN MOSZKVÁTÓL (1184 km), körül van véve a legnépesebb ukrán városokkal (Kijev, Odessza, Harkiv, Mariupol), alig három órányi autóútra fekszik UKRAJNA HARMADIK LEGNÉPESEBB VÁROSÁTÓL, az 1.000.000 (azaz EGYMILLIÓ) FŐS DNYIPROtól.
Hacsak az ukránoknak nem kifejezett céljuk egy tömeges, össznemzeti öngyilkosság elkövetése, akkor TUTI NEM ŐK LÖVIK.
"QUI PRODEST?" - kérdezték az ókori rómaiak ilyen esetekben: "Kinek az érdeke?"
Több tízmillió ukrán azonnali sugárfertőződése és az ukrán városok azonnali áram nélkül maradása, elsötétülése egy esetleges nukleáris baleset esetén, vajon Ukrajna érdeke inkább vagy Oroszországé???
2. Ezt állítják a helyszínen lévő tanúk, a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség szakemberei, te magad linkelted a cikket, amiben világosan leírták, hogy az oroszok lövöldöznek az atomerőmű környékén.
Ezek után miért kellene azt feltételeznem, hogy valójában az ukránok őrültek meg és saját magukra akarják rárobbantani Európa legnagyobb atomerőművét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!