Karácsony Gergely karizmatikus személyiség, egy potenciális kormányfő?
Karácsonytól függetlenül nem értem miért lenne szüksége egy ország vezetőjének feltétlen a karizmatusságra?
Nem a 40es években élünk hogy fellelkesülünk mert egy vagány futóbolond örjöng egyet a pódiumon.
Karácsony nem való miniszterelnöknek, nem egy győző tipus!
Nem értem, hogy kik erőltetik az ő szerepeltetését!?
"Karácsonytól függetlenül nem értem miért lenne szüksége egy ország vezetőjének feltétlen a karizmatusságra?"
és úgy mégis hogy akarsz szavazatokat szerezni ha nincs eltökélt kisugárzásod? Egyszerűen komolyatalanná válik nélküle.
Egy karizmatikus embert még akkor is komolyan veszik ha sík hülye egyébként(például gyurcsány ferenc, orbán viktor)
Másrészről az únió tagjai vagyunk, ott meg pártállástól függetlenül erősen kell érvelni. Én nem tudom elképzelni Karácsonyt az ET ben úgy mint Orbánt például akiről mindenki tudja hogy mellik ország miniszterelnöke (most hogy pozitív vagy negatív nem az a lényeg de egy jól felismerhető karakter)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!