Támogatod, hogy a budapesti belvárosi iskolákban legyen kötelező jelleggel külvárosismeret óra?
Szerintem az oktatás nincs abban az állapotban, hogy ilyen apróságokkal foglalkozzon.
De ha téged ennyire zavar, hogy lenéznek egy ilyen hülyeség miatt, akkor kérj segítséget!
Ez baromság.
A gyerekem a belvárosba jár iskolába és nem is Budapesten lakunk. Ahogy a belvárosban lakók meg szerte széjjel járnak iskolába a városba. Budapesten rengeteg középiskola van. Az általános iskolások meg nem mennek mekibe.
Ez egy PÉLDA volt.
Számos belvárosi dolog ismeretét kérték már rajtam számon. Egyszer találkoznom kellett az Alkotmány utca végében, de nem tudtam hol van. Ő erre pökhendien megjegyzést tett. Majd mondtam neki, hogy jöjjön a Kossuth tér északkeleti sarkába, ott várom. És nem tudta melyik az északkeleti sarok!
TE hogyan orvosolnád ezt a problémát? Mind a pökhendiséget, mind a legalapvetőbb természettudományi ismeretek hiányát?
A gyerekedből egy haszontalan jogász vagy közgazdász lesz egész életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!