Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek miért utazik...

Szerintetek miért utazik mindenki össze-vissza, amikor energiaválság van?

Figyelt kérdés
Az utazás nagyon energiaigényes, bármivel is közeledik valaki. Ennek ellenére mégis megy mindenki minden merre.
2022. aug. 31. 13:14
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
#19 : Okoskodás helyett most már jöhetnek a konkrétumok!
2022. szept. 1. 19:28
 22/30 A kérdező kommentje:
#20 : Jogos! Akkora idétlennel eddig nem számoltam, aki naponta négyszer megy el ugyanoda!
2022. szept. 1. 19:30
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

22, ok, akkor vegyünk egy valósabb példát:

Elmész a helyi boltba, aztán beugrasz a fodrászhoz, aztán egy haverodhoz aztán haza.

Esetleg kell valami eszköz amit csak a 2vel arrébb lévő városban tudsz beszerezni.

Ugyanúgy fogyasztja az energiát? Igen.

Utazás ez? Hát... I guess.. ja..:D

2022. szept. 1. 19:35
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Te amúgy valami bukott fizika tanár vagy? Kiadod a feladatot, hogy számolja ki a szerencsétlen, az autózás energiaigényét. Milyen autó? Milyen üzemanyag? Milyen út? Milyen időjárás? Mekkora össztömeg?

Hidd el biztosan legyártottak már olyan napelemes, kisérleti járműveket, amik kevesebb energiát fogyasztanak átlagban, mint a gyaloglás. Én azzal számoltam. Na most mi lesz ?

2022. szept. 1. 19:43
 25/30 A kérdező kommentje:
#24 : Nagyon kevesebb biztos gondolom. Ezek a szavak mennek. Hol a konkrétum?
2022. szept. 2. 08:33
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, EGY ÓRA "utazás". Mégis miért ne lehetne egy órát gyalogolni?

Nem láttad a gyűrűk urát?? :))

Viccet félretéve, nem lehet konkrétumot írni amíg te se teszed.

Szóval, milyen utazásra gondoltál? PONTOSAN milyen járműre?

2022. szept. 2. 08:46
 27/30 A kérdező kommentje:
26 : Ezt a gyalogos utazás butaságot fejezd be először is. Magyarul tanulj meg mindenekelőtt. Azzal a járművel számolj, amit naponta használsz.
2022. szept. 2. 11:35
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra se értem, miért lenne "butaság" gyalogolni egy órát, de oké. :D

Nem használom naponta ugyanazt a járművet, néha FLIRT máskor pedig KISS vonat jár, a busz típusa pedig abszolút változó hogy milyen jön épp.

Eleve te kérted hogy számoljunk, mondj akkor te pontos járművet, abban szállított hasznos teher súlyát, útvonalat, környezeti tényezőket stb.

2022. szept. 2. 11:43
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

27, én nem 26 vagyok, de azért jelezném, hogy egyáltalán nem baromság gyalog menni Aból Bbe. Én rendre gyalog megyek nagyszüleimhez. De pl apám mindig autóval megy oda. AKkor most ő utazik, én meg nem?:D

És a tömegközlekedéssel hogy számoljon a 26-os? Csak simán a jegyek árával? Az energiafogyasztás szempontjából nem reprezentatív, de ha pl a vonat energiaigényét nézed, akkor sem, hiszen azt még sokan használják, ráadásul akkor is megy, ha senki nincs rajta, tehát nem lehet vele spórolni azzal, ha nem hasnzálod.

2022. szept. 2. 11:44
 30/30 A kérdező kommentje:
#28 : Jóember! Vonattal számolni? Azon rajtad kívül pont ugyanannyi energiával tud még utazni további 200 ember. Nyilván autóval kellene számolni, nem? Az autó esetén magadat pedig mindenképpen holt teherként számold kérlek!
2022. szept. 3. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!