Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek miért utazik...

Szerintetek miért utazik mindenki össze-vissza, amikor energiaválság van?

Figyelt kérdés
Az utazás nagyon energiaigényes, bármivel is közeledik valaki. Ennek ellenére mégis megy mindenki minden merre.
2022. aug. 31. 13:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
10, mivel minden IS drágul, azért én túl nagy pörgető hatásra már nem számítanék. Hiába olcsó a benzin, ha drága a hely ahova menni akarok:D És egy utazás szervezésénél elsősorban pl a szállás árát nézed meg a belépők árát, a benzinpénzét nem. Én legalábbis még nem találkoztam olyannal, hogy "ne menjünk Egerbe, mert messze van, menjünk inkább Üllőre" :D
2022. aug. 31. 13:43
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi speciel még akkor foglaltuk le az utazásunkat amikor még nem volt szó erről.

Meg amúgy is, pár évente egy hét nyaralást összespórolok.

2022. aug. 31. 13:46
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is jó előre foglalok, főleg, mert egyedül utazok kutyával, és azokra gyorsan le kell csapni. Augusztus első felében nyaraltam majdnem egy hetet, belföldön (2 órát utaztam tömegközlekedéssel), ezt decemberben foglaltam le. SZÉP kártyával fizettem a szállást, mert kapok ilyen cafeteriát a munkahelyemtől, másra ezt a pénzt nem akarom elkölteni, másból pedig nem fizetek szállásra, még ez is korlátozza a lehetőségeimet, mert nem mindenhol fogadják el ezt a fizetési módot.
2022. aug. 31. 14:02
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem utazik mindenki össze-vissza, ezt csak azok látják így, akiknek nem sok fogalmuk van az utazásról. Meg az "össze-vissza"-ról. Meg az energiaválságról.
2022. aug. 31. 14:58
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
te miért internetezel , ez is nagyon energiaigényes ?
2022. aug. 31. 15:13
 16/30 A kérdező kommentje:
#15 : No akkor, hogy ne csak butaságokat írj itt egy kis agypörgető feladat. Mennyi 1 óra utazás és 1 óra internet használat energia szükséglete? Részeredményeket is küldj, mert le fogom ellenőrizni.
2022. aug. 31. 15:56
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent ebben a kérdésben az "utazás"? Gyalog? Autóval? Repülővel?

2022. aug. 31. 16:03
 18/30 A kérdező kommentje:
#17 : Gyalogos utazás? Az mi? Azt gyaloglásnak és túrázásnak nevezi az, aki tud magyarul.
2022. szept. 1. 12:37
 19/30 anonim ***** válasza:
#16 hát persze, hogy le fogod ellenőrizni. Azt hiszed, képes vagy rá. Ez ám az önbizalom (csak szólok, a hálózat energiaigényét is...).
2022. szept. 1. 15:53
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

18, már megbocsáss, de mi a fszér ne lehetne gyalog utazni? Évezredekig csinálták ezt az emberek...

De egyébként ha már itt tartunk, előbb neked kéne pontosítani mit értesz "utazás" és "össze-vissza" között. Hiszen az energiaválságnak az is betesz, ha napjában 4x átautókázok a 2 km-re lakó nagyanyámhoz. És a szó értelmét tekintve utazásnak is minősül. Hogy ösze-vissza-e, azt nem tudom.

2022. szept. 1. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!