Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az elmúlt évek alapján világos...

Az elmúlt évek alapján világosan látható, hogy a magyar választók többsége nem akar baloldali vagy liberális irányultságú kormányt. Miért nem érti meg ezt meg az ellenzék?

Figyelt kérdés

Nyilván oka van, hogy nem akar libsi kormányt az ország. Van aki tapasztalta és nem volt megelégedve, van aki látja mennyire undorító hazug politikusok alakítják a baloldal magját. Olyan is van aki csak normális hiteles pártot, programot vár a baloldalról.

De a többség csak egy konstruktív ellenzéki szerepet szán a balosoknak, de ezt a libsik nem tudják feldolgozni. Miért?

2022. aug. 30. 09:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
70%
#20 Attól mert nem szavaztak az ellenzékre az nem azt jelenti, hogy a Fideszt támogatják.
2022. aug. 30. 10:06
 22/40 anonim ***** válasza:
62%

#13. "Máskülönben már a küszöb alá söpörte volna őket az a baloldal, akiket állítólag nem is akar az ország ;DDD"

Jók ezek a feltételes módban megfogalmazott álmodozások. "Hahaha, állítólag nem is akarja őket az ország", ám ha a dolgok mélyére nézünk, akkor kiderül, hogy tényleg nem. :DDDD

2022. aug. 30. 10:06
 23/40 anonim ***** válasza:
75%
#20: Én abszolút ellenzem a Fideszt, de mivel az új választási rendszer, a folyamatos lejáratások, a teljes ellehetetlenítés kiherélte az ellenzéket, ezért már onnan sem tudok jobbat választani. Így el sem mentem szavazni. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül...
2022. aug. 30. 10:07
 24/40 anonim ***** válasza:
71%
csak az egypart rendszerben bun az, hogy ellenzeki partok hatalomra akarnak kerulni
2022. aug. 30. 10:09
 25/40 anonim ***** válasza:
27%

#16. "az ellenzéket meg ütötték-verték a köztévé székházában"

Azért ekkorákat talán nem kéne hazudozni, amikor mindenről felvétel van. "Bántottak bennünk'" Vadaitól "qrvaerős kép" Bangónén és szabadfogású birkózóbajnok Varjun át Kunhalmi "ajtónindzsa" Ágnesig. Én értem, hogy nagyon szeretnétek építeni egy alternatív valóságot, de még túl frissek az emlékek és mindenki emlékszik rá, hogy mekkora bohóckodás ment.

2022. aug. 30. 10:10
 26/40 anonim ***** válasza:
24%
#24. Senki sem mondta, hogy bűn. Egyszerűen arról van szó, hogy elindultak a választásokon ugyanazok a lejáratódott arcok, mint korábban, aztán mit ad Isten most sem kapták meg a szavazatok elegendő részét ahhoz, hogy ők alakíthassanak kormányt. Egypártrendszer, az. :D
2022. aug. 30. 10:11
 27/40 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, mi lenne, ha megegyeznénk, mi elfogadjuk, hogy a többség ezt a szutykot akarja, amit ti kormánynak hivtok, viszont ti meg légszi ne hivjátok az ellenzéket baloldalnak!
2022. aug. 30. 10:12
 28/40 anonim ***** válasza:
26%

#1. "Tudod, a demokrácia arról szól, hogy az ellenzék hatalomra akar kerülni."

Gondolom az is a demokrácia része, hogy ugyanazok a bukott politikusok dominálják le és osztják fel maffia módjára maguk között szinte a komplett nemfideszes politikai térfelet, merthát ők szegények csak választást akarnak nyerni. A nép meg negyedjére is azt mondta, hogy ezek bizony elmehetnek a búsba. A ballibek a Fidesz legfőbb támasza, ezt belátni a kormányváltás nulladik lépése. És láthatóan a többségnek még ez sem megy. Akkor viszont nem kell csodálkozni azon sem, hogy Orbán Viktor a miniszterelnöki székben fog végelgyengülni.

2022. aug. 30. 10:15
 29/40 anonim ***** válasza:
40%

#27. "mi elfogadjuk, hogy a többség ezt a szutykot akarja, amit ti kormánynak hivtok, viszont ti meg légszi ne hivjátok az ellenzéket baloldalnak!"

Tekintve, hogy a "ti elfogadjátok" kitétel láthatóan nem tud teljesülni, részemről biztosan nincs üzlet. A nemfideszes és nemmihazánkos rész az összefoglaló néven továbbra is marad a "baloldal".

2022. aug. 30. 10:17
 30/40 anonim ***** válasza:
75%
De attól, hogy baloldalnak hivod őket, még nem lesznek baloldal! Ennyi erővel magyarországot is lehet demokráciának nevezni!
2022. aug. 30. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!