Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy a magyarok 85%-a...

Igaz, hogy a magyarok 85%-a utálja Gyurcsányt? Hiteles a felmérés?

Figyelt kérdés
Úgy hogy az ellenzék vezére, a legerősebb liberális pártjuk örökös elnöke Gyurcsány, így elég nehéz elhinni hogy 85%-unk utálja őt. Akkor mindenki aki nem DK-s utálja? [link]

2022. aug. 29. 14:05
A kérdező szavazást indított:
igen. Aki nem DK-s az utálja
talán. Az ellenzékiek közül sokan kedvelik
nem. Ez helyes adat
23 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
A 85%-ot túlzásnak tartom, de amúgy ja, a fanatikus DK-sokat leszámítva nagyon utálják.
2022. aug. 29. 14:06
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Ha 85% nem is, de 60% biztosan.
2022. aug. 29. 14:08
 3/16 anonim ***** válasza:
18%
Utálni csak általunk ismert személyt lehet, aki nekünk személyesen kárt okozott. Kétlem, hogy az emberek zöme személyesen találkozott volna vele valamikor is, személyesen meg biztosan nem okozott nekik kárt. Az más kérdés, hogy a tapasztalatok szerint Gy. nem alkalmas miniszterelnöknek, ráadásul meglehetősen befolyásolhatónak is tűnik a "kormányzása" alatt történteket ismerve.
2022. aug. 29. 14:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Sok múlik a kérdés feltevésen és a lehetséges válaszokon.

Itt a kérdés azt kérdezi, hogy szeretnéd-e vezető(miniszterelnök) pozícióban látni. Én pl azt válaszolnám, hogy nem. De ez nem azt jelenti, hogy utálom. Az erős ferdítése a válaszomnak.

Ha pl azt a kérdést tennék fel, hogy GyF-t vagy OV-t látná szívesebben vezető pozícióban, akkor könnyen lehet, hogy OV veszítene. Ilyen egyszerűen lehet befolyásolni a "szavazás" kimenetelét azzal, hogyan teszed fel a kérdést, és milyen válasz lehetőségeket adsz.

2022. aug. 29. 14:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ellenzéki vagyok, egyik párttal se szimpatizálok, 22-ben az összefogásra szavaztam. Viszont utálom Gyurcsányt, bármikor eltakarodhatna a porondról.
2022. aug. 29. 14:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Akik csak a köztévéből tájékozódnak, azok biztos mind utálják. A többiek, hát a DK szimpatizánsokat leszámítva szerintem senki sem szereti, de lehet nem is utálják éppen, inkább csak nevetnek rajta.
2022. aug. 29. 14:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Készülünk.
2022. aug. 29. 14:43
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha a vadhajtások írja, akkor nem.
2022. aug. 29. 16:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Elemzem a cikket! Elősször is a cím azt írja, hogy utálják mint a szart, aztán meg arról, hogy 84% nem szeretné fontos pozícióban látni. A kettő nem ugyanaz, az utálja mint a szart az azért más. Aztán a végén odaírják, hogy 1000 főt kérdeztek meg, ami azért elég sovány minta.

"felnőtt társadalomra kora, neme és lakóhelye szerint reprezentatív mintán. A hibahatár legfeljebb +/-3,1%."

Ezt így nem tudom értelmezni, de tuti hazugság.

2022. aug. 29. 16:24
 10/16 anonim ***** válasza:
#3 Nem kellett ahhoz személyesen találkozni Gyurcsánnyal, hogy személyesen kárt okozzon valakinek. Én sem találkoztam vele soha, mégis az egész életem munkája veszett oda nagyrészt az ő politikája miatt. A másik fele meg Orbán, aki ugyanott folytatta, ahol ő abbahagyta.
2022. aug. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!