Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz miért nem az emberekr...

A fidesz miért nem az emberekre költötte azt a 700 milliárd forintot, amit a vodafone felvásárlására költött?

Figyelt kérdés
Válság és infláció van, rengeteg magyar ember kerülhet szorult helyzetbe, ezt a fidesz is elismeri. Ennek ellenére inkább a vodafone megvételére költöttek 700 milliárd forintot, miközben ebből a pénzből ki lehetett volna segíteni az embereket, vagy pl meg lehetne emelni a minimálbért. Miért nem inkább hasznos dolgokra költi ezt a rengeteg pénzt a fidesz?

2022. aug. 29. 11:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Lepontozzatok a #14 es valaszom. Ezt gulyás gergely mondta nem én találtam ki. Ezek szerint nem hisztek neki
2022. aug. 29. 13:54
 22/38 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk Gulyás is az ostobább fideszesek közé esik, szóval ez nem javít a helyzeten.

2022. aug. 29. 13:55
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Oktatás csődje max te vagy.

Az óvoda pedagógusoknak, bölcsődei gondozóknak, egyetemi oktatóknak nem kell fizetésemelés?A pedagógiai asszisztenseknek sem kell?

Az sem veszed figyelembe, hogy csomó tanári diplomával rendelkező ember hagyta el a pályát és pedagógushiány van.Na most ezeket az állásokat fel kellene, és lehetne is tölteni, lenne honnan.Ehhez mit kell tenni?Emelni kell a fizetést.Ha olyan mértékben emelnéd meg a fizetést, ami minden oktatásban dolgozó pedagógusnak megfelelne, akkor mindjárt nem tűnne ilyen hatalmasnak ez az összeg.

2022. aug. 29. 15:48
 24/38 anonim ***** válasza:
#23 Azt sem*
2022. aug. 29. 15:48
 25/38 anonim ***** válasza:
23%

Látod, mondtam, hogy az oktatás csődje vagy. :)

Direkt belinkeltem, hogy honnan vettem az adatot és beleszámoltam az óvópedagógusakat is. :)

Ha egy minimális igényességre neveltek volna téged, akkor legalább azt megnézted volna, hogy mit linkelek és milyen adatokat használok.

Továbbá, ha nem lennél rettentő ostoba, akkor feltünhetett volna, hogy még ha kétszer annyi tanárral is számolok, akkor is az általad hazudott ÉVI BRUTTÓ 20 ezer forinttól nagyon messze vagyunk.

Ezt úgy hívják, hogy hazudtál, legbuktál és nincs gerinced vállalni.

2022. aug. 29. 16:01
 26/38 anonim ***** válasza:
76%

#25 Egy évig havonta bruttó 20 ezer, egyértelmű.

Elhiszem, hogy fogyatékos vagy, de próbáld meg értelmezni a #23-as hozzászólás többi részét is.

2022. aug. 29. 16:10
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
A 700 milliárból egy évig bruttó 20 ezer emelés 2,916,666 tanárt (meg óvodapedagógust, meg mittudoménmit) feltételez. Szerintem annyian azért nincsenek.
2022. aug. 29. 16:44
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod hogy a fideszt érdeklik az emberek?
2022. aug. 29. 16:57
 29/38 anonim ***** válasza:
50%
Azért, mert a Vodafone nyereséges lesz. Nemcsak viszi a pénzt, hanem majd hozza is. Hitelt pedig nem költünk jóléti intézkedésekre.
2022. aug. 29. 17:28
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
29# Akkor valószínűleg nem a további lehallgatások, propaganda terjesztés miatt veszi meg a fidesz hanem az állam nyeresége miatt. Teljesen reális.
2022. aug. 29. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!