Miért nem vagyunk picit keményebbek a kormánnyal?
"azok nem ezek a politikusok voltak, mert a fideszeseket is mind egyként kezeled," - mert a fidesz egy monolit: az van, amit Orbán mond.
Gyakorlatilag Cser-Palkovics az, aki bármiben mást mer néha mondani és Pokorni 5 évente egyszer.
32-es: mondjuk vadvirágot nem lehet ültetni. :)
És pont arról szól, hogy hagyják kiválogatódni, hogy azon a területen melyik virágfajok élnek meg a legjobban - de ezt a főkertész előre el is mondta.
Hol van nálatok az a terület, ahol "látszik a tervezettsége, az ültetett vadvirágok vegyes elrendezése"?
6. nyilván, amikor Tarlós volt a polgármester, akkor nem nevezted gaznak.
és mennyivel jobb, hogy kiszárad július elejére a gyep? és nincs az a víz, amivel eleget lehetne locsolni...
Én értem, mit szeretnél, de szerinted ezt meg lehet valósítani? Szerintem nem (max. a következő választásnál, de amíg ilyen alja ellenzék van, addig csöbörből vödörbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!