Miért nem vagyunk picit keményebbek a kormánnyal?
Kérdező
Ez a kormányzat - a két kormánypárt - a 2010-es választási kampány óta kapja nagyon durván az ívet minden oldalról.
Mit akarsz még? Te is bele akarsz rúgni a kormányba? Minek?
Itt is számtalanszor tették fel kérdésben a "fideszeseknek", hogy mi az amiben nem értenek egyet a kormánnyal vagy mit tennének másképpen. Leírtuk minden alkalommal és mi lett az eredménye?
Változott a fideszbirkázás, agymosottazás? Nem, a ballibek ugyanazt fújták utána is még az sem változott hogy állandóan nyomják, hogy a fideszeseknek minden jó amit a kormány csinál - mint ennél a kérdésnél is.
Nálunk is most a kollégák egy része tüntetni szeretne meg tiltakozni. Nem foguk velük tüntetni, sztrájkolni akkor sem ha amúgy sok dologban egyetértek velük. Mert ettől nem lettem kormányellenes és ők viszont ennek könyvelnének el miatta. Ahogy a ballibek is elhitték a csalódott fideszes tömegek meséjét, mert azt hiték mindenkire aki kimondta, hogy valamivel nem ért egyet, hogy az máris hátat fordít a fidesznek.
Ahol van értelme elmondani a véleményemet arról ami nem tetszik, ott el is mondom. De nem fogok beállni olyanok közé tiltakozni akik o1géznek meg minden pillanatban engem mocskolnak egy évtizede csak mert a fideszre szavazok.
Mielőtt összehozod a válaszokat egy kalapba, én csak a 17-es választ írtam, a többit más.
De értem a problémáját, tényleg nehéz rájönni hogy valójában mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!