Miért kell tüntetni Gyurcsány Ferenc ellen?
Figyelt kérdés
Fogalmuk sincs mit tesznek, sőt egyenesen buta, aki ilyesmit szervez.
Akik szervezték, nagyon sok mindent köszönhetnek Gyurcsánynak.Nélküle nem lehetséges kormányt váltani.
A szervezők között olyanok is vannak, akik Gyurcsánynak köszönhetik a magdátumukat, lesz ez még úgy.
Ő az egyedüli, akitől fél Orbán.
Gyurcsány korszakról sok hazugság terjeng, de akkoriban demokrácia volt, 300 forint alatt volt az euró.Kisebb volt a munkanélküliség, volt fejlődés és jobban figyeltek a közszféra, különösen az oktatás bérfejlesztésére.
2022. aug. 28. 20:56
4/7 anonim válasza:
Ez már a sokszázadik elhasználódott súrolókefe, de a Feri még mindig hót dzsuvás... :)
5/7 anonim válasza:
Nem tudom. -Azt sem tudom, ki az.
7/7 anonim válasza:
3. Igazából tudom, de még mindig nehéz elhinni, hogy ilyenek járkálnak köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!