Mi a véleményetek arról az elméletről miszerint Orbán Viktor fogja elhozni az apokalipszist?
Figyelt kérdés
Hazai és külföldi konteós oldalak szerint Orbán Viktor azt akarja hogy Erdő Péter bíboros legyen a pápa,mert a jóslatok szerint Péter nevű lesz az apokalipszis előtti utolsó pápa.
Mi a véleményetek, Orbán Viktor tényleg el akarja hozni az apokalipszist?
#magyar #pápa #apokalipszis #Novák Katalin #Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr #Érdő Péter
2022. aug. 28. 15:26
1/10 anonim válasza:
De a pápa új nevet választ magának. Hiába lesz Erdő Péter a pápa, nem ez lesz a neve pápaként.
2/10 anonim válasza:
2010 óta apokalipszis van, JÓ REGGELT MÁR...
3/10 anonim válasza:
Amúgy a keleti kereszténység bukását is egy Orbán nevű magyar okozta, aki olyan ágyút készített a szultánnak, ami áttörte Konstantinápoly falait.
Jó ómen ez a név. xD
4/10 anonim válasza:
Alig várom már az apikalipszist.
Szóval ha tényleg elhozza, akkor visszavonok minden rosszat, amit eddig mondtam róla.
5/10 anonim válasza:
Orbán skizofréniája, rettegése van a libsiknek & már beleőrűltök👍😂🤣
6/10 anonim válasza:
Zombi apokalipszis lesz? Mert akkor készítem a láncfűrészem, és a lefűrészelt duplacsövű puskámat.🤣
7/10 anonim válasza:
#3: Igazából egyáltalán nem bukott el a keleti kereszténység, csak a központ átkerült Moszkvába.
8/10 anonim válasza:
Orbán Viktor hozza el a békét aq birodalmunkba!
9/10 anonim válasza:
Mert az Isten nem azért küldte a felcsúti messiást a világba hogy elítélje általa, hanem hogy megmentse.
10/10 anonim válasza:
Szerintem tuti hogy el akarja, hiszen a 'béke és biztonság' az egyik nagy kampány szövege, az írások szerint amikor "azt mondogatják béke és biztonság akkor hitetlen veszedelem támad rájuk és semmiképpen meg nem menekedhetnek"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!