Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok azt, hogy Magyaro...

Támogatnátok azt, hogy Magyarországon a külföldi filmeket, sorozatokat ne szinkronizálják, csak feliratozzák?

Figyelt kérdés
A horvátoknál pl. így van, ezért tudnak jobban angolul, mint mi.

2022. aug. 28. 08:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Kötelezővé semmiképp nem tenném, de a mostani helyzet se jó, hogy könnyebb nemátalakított óvodást találni vidéken, mint olyan mozit, mely eredeti nyelven is játssza a szinkronizált filmeket.
2022. aug. 28. 09:27
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Támogatnám, hogy az összes filmet magyarra szinkronizálják!
2022. aug. 28. 09:35
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Én imádom a magyar a nyelvet, és szerintem jó szinkronszíszeink vannak. Gyűrűk ura, South Park, Family Guy például nagyon jó. Persze akadnak olyan filmek is, amiknek nem tesz jót a szinkron, főleg szerintem az ázsiai filmeknek, Harcosok szövetsége magyar szinkronnal például számomra szinte élvezhetetlen. Szóval nem, nem támogatnám, de azt igen, hogy könnyen elérhető legyen egy film eredeti szinkronnal is és magyar felirattal.
 14/24 anonim ***** válasza:
21%
nekem mindegy. mindenki csinálja ahogy akarja. ne az állam határozza meg
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
Nem csak angol nyelvű filmek léteznek.
2022. aug. 28. 09:53
 16/24 anonim ***** válasza:
32%
Azt támogatnám, hogy a szovjet filmeken kívül minden külföldi filmet tiltsanak be.
2022. aug. 28. 10:00
 17/24 progizo ***** válasza:
26%

Nem támogatnám, bár már nemigen nézek sem filmeket, sem sorozatokat.

Viszont még az is zavar, ha magyar nyelvű adásnál van felirat, mert állandóan arra nézek és nem tudom magát a műsort élvezni, arra koncentrálni.

2022. aug. 28. 10:08
 18/24 anonim ***** válasza:
63%

Nem támogatnám.

Te vagy én talán megértenénk néhányat (persze nem az összeset, hiszen nem beszélünk minden nyelven), de Mari néninek és Pista bácsinak is joga van szórakozni a nehéz munka után.

2022. aug. 28. 10:19
 19/24 anonim ***** válasza:
28%
Abban az esetben teljes mellszéllességgel támogatnám korszakalkotó ötletedet kérdező, ha gyorsabban felraksz egy kéményt, mint én. Feliratozva!
2022. aug. 28. 10:52
 20/24 anonim ***** válasza:
11%

Am van rengeteg gyerekeknek keszülő sorozat film mese.

5-6 evesen nem tud se olvasni se idegen nyelven a gyerek így kb ki lenne lőve számara minden ilyen.

2022. aug. 28. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!