Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentumosak hogyan értették...

A Momentumosak hogyan értették a 2030-as budapesti olimpiát?

Figyelt kérdés
Egy az, hogy 2030-ban nincsen olimpia, de még ha a 2032-es olimpiára is gondolt valójában, akkor annak már megvan a rendezője. Tehát hogyan értette, hogy megpályázta a FIDESZ a rendezését? Hiszen ez már rég el van dőlve. Egyszerűen nem értem, hogy ezt hogyan sikerült összehoznia a Momentumnak.

2022. aug. 28. 02:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10 Tényleg beszélt 2036-ról. Először 2030-t mondott majd nem sokkal utána 2036-t is. de ez nem javítás volt a videó szerint, hanem egy második dátumként lett ez bemondva. Hogy valójában mire gondolt azt nem fogjuk megtudni.

Abban igaza van annak aki kijavított, hogy 2 dátumot mondott és másodszorra 2036-t hangzott el. De tartom, hogy itt a karma játszott be a képbe - amilyen céllal és ahogyan elhangzott a felszólalása, úgy kapta vissza a sorstól hogy butaságot mondott.

Van ilyen. Ahogy az ellenfeleinek el kell ismernie - én is megtettem - hogy bárki téveszthet - úgy neki meg a támogatóinak is el kell ismernie, hogy beszólni akart nem is gyengén és ez visszaütüött rá.

2022. aug. 28. 22:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Orbán javította ki, hogy legközelebb 2036-ban lesz olyan Olimpia, aminek még nincsen rendezője. De arra is utalt, hogy a kormány még nem döntött arról. Tehát ugyanúgy kérdéses, hogy vajon mire gondolt a tisztelt Momentum, mert sehogy sem áll össze. Valószínűleg egy újabb hazugság, amit érvként próbálnak felhasználni, hogy aláássák a kormány tekintélyét.
2022. aug. 28. 23:18
 13/16 anonim ***** válasza:

#12 Ezen ne vitázzunk, felesleges. Én is úgy emlékeztem a korábban látott videóra, hogy kétszer mondta el a 2030-t, de tévedtem. 2030 és utána a következő félmondatában 2036 hallható. Ellenőriztem mielőtt leírtam hogy a másik hozzászólónak van igaza. Kb. 2:20 körül van.

[link]

2022. aug. 28. 23:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: NEM Orbán javította ki. A 8.hozzászólásban ott a jegyzőkönyv szövege.

Te azt hiszed, hogy az általad belinkelt az eredeti, de az direkt úgy lett vágva, hogy úgy tűnjön, hogy Orbán javította ki.

Sajnos ilyen a fidesz-média, légy te is egy picit gyanakvóbb, azt tanácsolom, ha valamit nagyon nyomatnak, nézz utána, tényleg úgy történt-e.

Ha végignézed a videót, pont arról szólt, hogy a MOB "erkölcsi kötelességnek" nevezte a 36-ra való pályázást és FGYA pont emiatt szólalt fel, hogy jelen körülmények között nem szabad ilyet tenni!

Picit sem utalt arra, hogy a kormány már döntött volna.

"Valószínűleg egy újabb hazugság, amit érvként próbálnak felhasználni, hogy aláássák a kormány tekintélyét."

A teljes felszólalás elolvasása/megnézése után szerinted mi a hazugság?

És az ellenzék nem a "kormány tekintélyét ássa alá", hanem elmondja, hogy mivel nem ért egyet!

Ha otthon elmondod, hogy édesanyád/párod elsózta a levest, akkor ezzel a tekintélyét ásod alá?

2022. aug. 28. 23:48
 15/16 anonim ***** válasza:
nem kell liberális párt.
2022. aug. 29. 21:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen érthető, amit a momentumos kérdezett, egyértelmű volt, hogy 36-ról kérdezett és Orbán nem akart válaszolni, ezért mondta, hogy a 32-esnek van már rendezője.

Ha neked nem áll össze, nézd meg még egyszer a felvételt.

[link]

2022. aug. 29. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!