A Momentumosak hogyan értették a 2030-as budapesti olimpiát?
Te is tudod, kérdező, hogy félremondta és azonnal javította a dátumot.
Szerintem van ilyen, amikor először beszél az ember a parlamentben, tök óvodás dolog ezen rugózni.
#4 Az a gond, hogy NEM javította azonnal, hanem megismételte pár mondattal később ugyanezt a dátumot.
Mindenkivel előfordulhat hogy egy számot félremond, akár ismételten is. Azonban itt pont olyan személyről van szó akinek ezt pontosan kellett volna mondania, mert pont szemétkedni akart a parlamentben ezzel a megszólalásával.
Ilyenkor ha valakit támadnak éppen, akkor nem véletlenül szoktuk ezt magas labdának nevezni. Hiszen a megtámadott - ebben az esetben Orbán, de fordított helyzetben Fegyőr is ezt tette volna - rögtön le tudja csapni ezt a magas labdát egy ilyen degradáló megjegyzéssel, poénnal és máris elveszti az erejét a támadás.
Nekem gondjaim vannak a számokkal, dátumokkal, tehát én lehetnék az utolsó aki egy dátum tévesztésért megszólhat bárkit, de itt egyértelműen a karma jött elő. Szemétkedni akart és az visszafordult, ő járt vele rosszul.
Amikor egy ellenzéki kérdez, az nem szemétkedés.
Én megnéztem a felszólalást, a következő mondatban javította, de utéáannézek.
Orbán tényleg lecsapta, bár amikor nem tud ilyen frappánsan visszavágni, akkor csak "boldog karácsonyt" kíván - amin persze jót lehetne röhögni, ha nem a mi pénzünket lopná szét.
De, JAVÍTOTTA, még ugyanabban a mondatban. Ezt a jegyzőkönyv is tanúsítja.
(Nyilván a fidesz-média erről nem számolt be.)
Én nem, nem ismételte meg a rossz számot "pár mondattal később".
Egyébként nem a tévesztés a lényeg, hanem azok a kérdések, amelyeket feltett: van most 5000 milliárd Ft-unk egy olimpiára?
"Ma egy gazdasági válság kellős közepén vagyunk, emiatt önök 2000 milliárd forintot vesznek ki az emberek zsebéből. Ez megszorítás, és a megemelt árakkal végül az emberekkel fizettetik meg a büntetőadókat. Erre a MOB közli, hogy a 2030-as olimpiát megpályázni erkölcsi kötelesség, a ’36-os olimpiát megpályázni erkölcsi kötelesség? (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.) "
"Egy az, hogy 2030-ban nincsen olimpia, de még ha a 2032-es olimpiára is gondolt valójában, akkor annak már megvan a rendezője. Tehát hogyan értette, hogy megpályázta a FIDESZ a rendezését?"
Úgy, hogy 36-ról beszélt.
Nem 2036-ról beszélt és nem javította ki magát. Miért nem nézitek meg a vágatlan adást?
Tessék, itt egy klipp róla (ezt találtam hirtelen):
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!