Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ballib propagandasajtók...

A ballib propagandasajtók (telex,444) miért nem adnak tudósítást arról, hogy miylen szörnyű állapotot uralkodnak nyugaton?

Figyelt kérdés
A német ipar összeomlófélben van, a lakosság olyan tanácsot is kapott, hogy ne zuhanyozzon, hanem nedves törlőkendővel törölközzön. Olaszországban büntetésre számíthat az, aki nyitott ajtót hagy egy klimatizált helységnél. Franciaországban már a világító reklámokat is csökkentik az energiatakarékosság érdekében. Ez lenne a fejlett nyugat? Persze a libbant média erről nem ír, csak hogy MO-n milyen szar az élet.

2022. aug. 27. 10:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
TROLLTROLLTROLLTROLLTROLLtroll
2022. aug. 27. 10:26
 12/23 anonim ***** válasza:
94%

Tudja fene, mi egész jól megvagyunk itt nyugaton.

Azt nem írja a forrásod, hogy mekkora segítségeket kapnak a rászorulók?

A többi rétegnek pilantnyilag erre sincs szüksége, van annyi keresete vagy félretett tőkéje, hogy kibírja a pillanatnyi inflációt.

Hofi óta ez a szöveg megy, de a nyugat - köszöni szépen - mindennek ellenére- jól van.

Tanú vagyok rá.

Kívánom, hogy az Orbán-rendszerben élő, kisfizetésű többség is elmondhatssa ezt magáról.

Nem csak egyoldalú sajtót kellene olvasnod.

2022. aug. 27. 10:44
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
A hanyatló nyugat :D 1946 óta :D :D
2022. aug. 27. 10:51
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Ne aggódj, a nyugat már vagy 100 éve rohad és omlik össze!
2022. aug. 27. 10:51
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
A kérdező egy ócska troll. Azt szándékosan nem teszi hozzá hogy nálunk azért van nagyobb drágulás mert euróhoz képest gyengul a forint.
2022. aug. 27. 11:25
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Segít a kisebbségi komplexusodon, ha azt hiszed, hogy a nyugati országokban rossz a helyzet?
2022. aug. 27. 11:29
 17/23 meszike91 ***** válasza:
84%
rettegj
2022. aug. 27. 11:41
 18/23 anonim ***** válasza:
75%
Ja tudod kérdező, ki kellene jönni a faludból... tudom, hogy közmunka jól ellát téged... meg az egyoldalú média... de én pl fővárosban dolgoztam a nyáron egyetem mellett, és beszéltem pár nyugdíjassal... akik Németországba és Ausztriába járnak ki, és közel sincs olyan akkor infláció mint itthon... de még Lengyelországba sincs, ahol kint élnek apám testvérei...
2022. aug. 27. 11:49
 19/23 A kérdező kommentje:

Utolsó te honnan a fenéből veszed hogy engem közmunka tart el? Nem is falun élek te hülye!:D

Honnan veszed ezeket?

2022. aug. 27. 11:56
 20/23 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
82%

A jobbos propagandasajtó miért nem tájékoztat titeket arról, hogy bár az infláció révén alkalmazkodnunk kell a világpiaci árakhoz, de Magyarországon 12 év FIDESZ-kormányzás alatt sem sikerült megteremteni olyan megélhetési körülményeket, hogy mindezt fedezni tudja egy átlagos magyar állampolgár? Nagyon jól mutat, hogy a GDP 6,5%-ot nőtt, de a hátterében ennek az infláció, plusz nulláról könnyű feltörni, mint a talajvíz...

Mindegy, tél végén meglátjuk, hol fagynak meg/halnak éhhalált többen: Magyarországon, vagy a rohadó nyugaton.

2022. aug. 27. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!