A ballib propagandasajtók (telex,444) miért nem adnak tudósítást arról, hogy miylen szörnyű állapotot uralkodnak nyugaton?
Figyelt kérdés
A német ipar összeomlófélben van, a lakosság olyan tanácsot is kapott, hogy ne zuhanyozzon, hanem nedves törlőkendővel törölközzön. Olaszországban büntetésre számíthat az, aki nyitott ajtót hagy egy klimatizált helységnél. Franciaországban már a világító reklámokat is csökkentik az energiatakarékosság érdekében. Ez lenne a fejlett nyugat? Persze a libbant média erről nem ír, csak hogy MO-n milyen szar az élet.2022. aug. 27. 10:01
2/23 A kérdező kommentje:
milyen*
2022. aug. 27. 10:04
4/23 anonim válasza:
Ez egy trollkérdès, a telex írt mindezekről
5/23 A kérdező kommentje:
Nem láttam ilyet a telexen, bár ritkán olvasok ballib propagandát, akkor is csak a saját szórakozásomra.
2022. aug. 27. 10:08
7/23 anonim válasza:
b+ ez naponta ötször kiírod? rohadt unalmas már ez a világvégevárás
8/23 anonim válasza:
5 Saját szememmel láttam a telexen
Orbán pedig hazudik ahogy a választás elöt. Sokkal rosszabbul fogtok járni mint a nyugat
10/23 A kérdező kommentje:
"5 Saját szememmel láttam a telexen
Orbán pedig hazudik ahogy a választás elöt. Sokkal rosszabbul fogtok járni mint a nyugat"
Én elhiszem hogy láttad de én nem. Ezek szerint a telexben is van annyi becsület, hogy beszél a problémáról. Igaz, nem olyan színvonalas média mint egy origo, ami oknyomozóként fedi fel a valós problémákat.
2022. aug. 27. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!