Összellenzéki nagygyűlésén 2000 ember jelent meg, Orbánén fél millió , hol van itt a rendszerváltó hangulat amiről beszél a balos propagandasajtó?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 16:35
2/9 anonim válasza:
Próbáltam képeket, híreket keresni a "nagy"gyűlésről egy fél órája és semmi nem volt róla. Még csak beharangozóját se nagyon találtam, hogy jajdenagyon oda kellene figyelni. Akkor ezért. :)
3/9 anonim válasza:
Nem láttam a saját szememmel hogy hol mennyien vannk, de a Fidesz Vajdaságtól Erdélyig az összes krumplibogarát felbuszoztatta. Ezek után meglepő ha többen vannak?
4/9 anonim válasza:
Miért nem mondod azt, hogy az ellenzéki gyűlésen 100 ember, a fideszes gyűlésen meg 3 millió? Az még szebben hangzik és ugyanúgy nem igaz.
5/9 anonim válasza:
#4 Akkor segíts már, hányan voltak?
6/9 anonim válasza:
Mi az, hogy CSAK félmillió? Kálmánka mestert kell megkérdezni, ő szó nélkül bedobja a 2 milliót!!🤣🤣
7/9 anonim válasza:
A birkamenetes maszk nélküli covid-partin többen elhullanak majd, így áprilisra több ellenzéki szavazó marad. ennyike :)
8/9 anonim válasza:
Csak hát abból a fél millióból még 2000-nek sincs szavazati joga Magyarországon, wehehe.
9/9 anonim válasza:
Akkor röhögtem nagyot amikor egy ballibes portál saját tudósítója írta le hogy szerinte 3-4 ezren vannak csak az összellenzéki nagygyűlésen.
Mennyien lehettek ha még a saját emberük se mert ennél többet mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!