Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánymédia miért terel?

A kormánymédia miért terel?

Figyelt kérdés

Főként az Origóra, Vadhajtásokra gondolok.

Eddig szinte minden cikkjük arról szólt hogy a Szent Viktor csodát tett, csökkentette a farhát árát és hasonlók. Most viszont egyre csak Németországgal vannak elfoglalva, hogy mert így szar ott az élet úgy szar ott az élet.

Jól érzem hogy azért vannak annyira ezzel elfoglalva mert már ők sem tudnak mit megnevezni mint jó intézkedés itthon? Magyarán minden szar és az itthoni dolgokról hallgatni kell, de a németeket le kell szólni nehogy véletlenül is valaki előrébb legyen mint mi.

2022. aug. 27. 08:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%
6 jó, csak ezeket a bohócokat én fizetem. Meg a segélyedet is, tán jogos elvárás, hogy egy fél fokkal legyetek okossbbak egy Duna kavicsnál,nemde elvtárs?
2022. aug. 29. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

11. Ez valamiféle poén lehetett a részedről. Nemde?! Lényegében 1 mondatoddal lecigányoztál, lehülyéztél, és lekommunistáztál.

Sajnos csalódást kell okoznom, mert nem vagyok cigány. Nem vagyok hülye sem, csak talán nincs elég fantáziám. A kommunizmus sem áll hozzám olyan közel, főleg amióta tönkretette az országot, nem is egyszer.

Előző rendszerben én is hőböröghettem volna bő nyállal, hogy mégis milyen hülyeségekre költik az adómat. De akkor most bizonyára én is egy szemmel kevesebb lennék.

(Egy NEM fideszes...) 😅

2022. aug. 29. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!