A legutolsó információk szerint a választók 63%-a szavazna a Fideszre és 23%-a a baloldali összefogásra. Minek köszönhető ez?
Nem tudom ki mérte a Politiconak, de itt egy egész friss Publicus:
Április-május környékén az IDEA, Závecz és a Medián is 60% körül mért a Fidesznek, aztán július végére esett a Fidesz támogatottsága:
Ami viszont érdekes, hogy e szerint is a biztos pártválasztók körében még mindig 54%, ami durva.
Az oké, hogy az ellenzék egy rakás szerencsétlenség és most hogy kiderült mire jó vagy inkább nem jó az összefogás valszeg ezek már mennek a süllyesztőbe lassan, de a körülmények alakulása továbbra sem rontotta lényegesen a Fidesz megítélését a biztos szavazók körében ami szinte hihetetlen :D
xD
láttam videót amiben arról beszélnek hogy viszik őket kocsival szavazni, délelőtt 10, délután már 30ezret fizettek egy fidesz szavazatért
külföldön dolgozó magyarok is szavazhattak, meg se engedném
de eddigiek szerintem kisebb mértékben befolyásolták, főbb okai hogy az ellenzék teljesen impotens, a propaganda jól müködik, na meg a háborút is ügyesen kihasználták.
"külföldön dolgozó magyarok is szavazhattak, meg se engedném"
Nekik miért nem?
mert ő külföldön dolgozik és szerintem nem korrekt hogy beleszólása van. legyenek rá érvényesek az ország szabályai ahol tartózkodik.
egyszer a hírekben is volt hogy sok ukrán át jött szavazni mert itt dolgozott és joga volt szavazni, ukrajnában élt mert már nem dolgozott itt, de szavazhatott.
nagyon nyers példa de pl: már nem lakok anyáméknál mert már családom és saját házam van, de megmondom hogy milyen színű legyen a fal, mit főzzön.
vagy legalább szigorítanám!
#17 így már világosabb.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy akinek nincs állandó magyar lakcíme az ne szavazhasson. Ha Sopronból ingázol akkor is külföldön dolgozol, illetve akkor is ha Szolnokon laksz de heti 5 napot vagy Ausztriában a húsüzem szállásán.
Ez messze más mint akik életvitel szerűen külföldön élnek és csak évi néhány napot tartózkodnak Magyarországon. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!