Népszámlálásnál a mely nemzetiséghez tartozónak érzi magát kérdésnél mit fogsz bejelölni?
"Jah, gondolom, te személyesen állítod elő a szükséges üzemanyagodat, gyógyítod magad, oktatod a gyerekedet stb... Le a kalappal."
Na nézzük.
Üzemanyag:
az államnak ehhez csak annyi köze van, hogy jövedéki adókkal qvára megdrágítja, nem ő állítja elő.
De egyébként meg nem létszükséglet.
Gyógyítás:
magándokihoz járok, ha esetleg valami bajom van, államnak megint csak köze nincs hozzá - megjegyzem, kb. 15 éve voltam utoljára, az is fogorvos volt, mert amúgy makkegészséges vagyok.
De ha esetleg megbetegszek majd 50-60 évesen és megdöglök, akkor így jártam, nem szándékozok 100 éves koromig élni.
Gyerek:
nincs gyerekem.
Szóval továbbra sincs semmi szükségem a qva államra, számomra csak kárt okoz a létezése.
Aztán majd meg ya hőbörgés, mikor valami tök magas szám jön ki, hogy mennyi a Magyarországon élő egyéb nemzetiségű... és tudhatjuk, hogy mehet a statisztika akukába, mert egyesek viccesnek találták bekamuzni..
Embereket szokta zavarni, hogy a KSH nem valid adatokat közöl le. NA, ha legközelebb felmerül ez, jusson eszünkbe, hogy a nép mennyire valid adatokat közöl a KSH-val, amiből ők statisztikát készítenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!