Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olyan szülőtől elvennéd a...

Olyan szülőtől elvennéd a gyerekét, aki ilyen eseményre elviszi a kicsit?

2022. aug. 24. 13:22
 21/91 anonim ***** válasza:
89%

#15 "sétálsz gyerekeddel az utcán majd megkérdezi gyereked tőled apa/anya miért csokolozik az a két bácsi?"

Elmondanám, hogy ők is szerethetik egymást, és nincs benne semmi rossz, és csak a buta emberek bántják őket.

"vagy megjön az iskolábol azt megkérdezi miért fogdossa a fenekemet lakatos géza iskolatársam!?"

Ugyanazt mondanám, amit a kislányomnak mondanék, ha egy osztálytársa fogdossa. Hogy ne hagyja, szóljon a tanárnak, és én is beszélnék vele, meg a másik gyerek szüleivel, mert szexuális zaklatást semmilyen esetben sem lehet tolerálni.

#16 mi alapján? Miért?

#17 miért bűn? ki szerint? Két ember egymás beleegyezésével leétesít szexuális aktust. Mi ebben a rossz? Az ő dolguk.

#19 mi alapján? Miért?

#20 és az mi alapján bűn? miért tekinted annak?

2022. aug. 24. 14:04
 22/91 anonim ***** válasza:
12%
csak ne előttem csinálják mert az már bűn....
2022. aug. 24. 14:05
 23/91 anonim ***** válasza:
98%
#21 ha erőszakot alkalmaz, pl a papok pedofíliája, akkor igen, azt a legszigorúbban. Ha simán egymás beleegyezésével meleg orgián vesz részt, az nem érdekel. A posztjáról eltávolítanám, ha emellett meg házas, és gyrekei vannak, és a keresztény értékeket hírdeti, mert képmutató idiótákra sehol nincs szükség.
2022. aug. 24. 14:06
 24/91 anonim ***** válasza:
73%
Dehát úgy volt, hogy ilyen események nem is léteznek, csak Orbán találta ki, hogy hatalomra törjön.
2022. aug. 24. 14:10
 25/91 anonim ***** válasza:
96%

9es

"minimum halál" :D :D

Mi a maximum?

2022. aug. 24. 14:12
 26/91 anonim ***** válasza:
96%
#24 Magyarországon nincsenek is ilyenek. Legalábbis soha nem hallottam róla, pedig elég tájékozott vagyok az ilyekben.
2022. aug. 24. 14:25
 27/91 anonim ***** válasza:
6%
Milyen olyan nyugati trend volt, ami idővel nem jelent meg Magyarországon is?
2022. aug. 24. 14:29
 28/91 anonim ***** válasza:
73%
#27 a melegházasság
2022. aug. 24. 14:35
 29/91 A kérdező kommentje:
26: kérdés, hogy akarjuk-e, hogy legyen.
2022. aug. 24. 14:35
 30/91 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt tegyük hozzá, hogy ha egy szülőtől elvesszük a gyereket, az azt jelenti, hogy állami nevelőintézetbe kerül.

Statisztikai tény, hogy a bötönben ülő elítéltek 80%-a legalább egy kis ideig állami intézményben nevelkedett.

Az is statisztikai tény, hogy az állami intézetben nevelkedettek közel fele legalább egy rövid ideig kénytelen volt hajléktalanként az utcán élni.

Ami engem illet, inkább legyen a gyerekem bzi, mint bűnöző csöves....

2022. aug. 24. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!