Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem támogatják a rugalma...

Miért nem támogatják a rugalmasabb munkavégzést államilag is?

Figyelt kérdés
Sok ismerősömtől hallom, hogy a nap nehéz része a munkahelyre bejárás. Ez egy piacgazdaságban, ahol profitot kellene termelni nagyon furcsán hangzik. Az meglepő, hogy az a dolog a nehéz, aminek amúgy 0 haszna van.
2022. aug. 23. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Mégis mit kéne itt támogatni? Én hónapok óta nem megyek be a munkahelyemre, nem kell ehhez semmiféle állami támogatás.
2022. aug. 23. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"a nap nehéz része a munkahelyre bejárás"

Határozottan.

De a mezőgazdász se tud otthon szántani, a kőműves falazni, a pék sütni, az orvos műteni, a buszvezető...., a rendőr..., a tűzoltó....!

2022. aug. 23. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:
70%
#1 szerintem még sok helyen él az a felfogás, hogyha nem látják végig az adott munkavégzőt, akkor az biztos lóg, meg nem dolgozik. Hiába van elvégezve minden feladata a nap végére. Nem tudom miért, inkább az ilyen “hagyományosabb” (értsd: 30 éve ott dolgozó) emberekbe rögzült be ez. De amúgy kiszámíthatatlan szerintem. Amit én tapasztaltam, hogy pesti munkahelyen sokkal rugalmasabbak ilyen szempontból, de amikor megyeszékhelyen dolgoztam, ott meg annyira nem nézték jó szemmel a távmunkát. Szerintem a támogatás ilyen esetben bátorítást jelent, nem pénzügyi segítséget.
2022. aug. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!