Miért nem támogatják az otthoni munkavégzést ott, ahol lehet?
Figyelt kérdés
A telefonos ügyfélszolgálatok színvonala katasztrofális az országban. Megy a nagy professzionális várakozó zene, utána pedig az ügyfélszolgálatos semmit sem tud, át sem lát semmit. Nekem az nem segítség, hogy minden nap öltönyben berohan valami irodába, ahol hűtenek neki egész nap, meg nézheti a körülötte ülő nők melleit. Olyan nők mellett dolgoznék, én sem a munkával foglalkoznék. Legyenek inkább otthonról dolgozva a telefonnal, hátha akkor jobb lesz a színvonal. Ez így viszont nem jó, ahogy van. Nem fogok fizetni olyan alkalmazottak fenntartásáért, akiknek fizetik a szép ruháját azért, hogy a kolléganői tangás fenekére húzhassa a bőrt unalmában. Dolgozzanak otthonról, de amit kell azt intézzék el!2022. júl. 18. 08:31
1/3 anonim válasza:
Mert mire valaki vezetői pozícióba kerül egy cégnél, addigra egy VB lesz (vén barom), és ezek az egyedek úgy látják, hogy akkor van munka, ha az ember bemegy és dolgozik. Otthon nem termelődik a GDP, hiszen nem látja, hogy dolgozol... igazi VB
2/3 A kérdező kommentje:
#1 : Bármilyen vén, azt beláthatja, hogy amiért fizetnek az alkalmazottaknak, azt nem csinálják meg. Azért nem kell szolgáltatási díjat emelni, hogy az ingyenélők futkozzanak az öltönyeikben a nagyon fontos irodába. Miattam legyen alsó nadrágban zoknival otthon, de ha hívom, akkor baromi gyorsan lépjen akcióba!
2022. júl. 18. 09:46
3/3 Laylah válasza:
Neked nem teljesen koppmindegy, hogy egy irodában nem veszi fel a telefont neked, vagy otthon? Húgom dolgozott call centerben, belevaló, talpraesett csaj, de egy évig bírta idegileg. Nem f-szt vernek egész nap, hanem rajtad kívül több százan hívogatják őket mindenféle értelmes vagy értelmetlen problémákkal, és túl sokan viselkednek így, ahogy te, hogy ide nekem az atyaúristent is, mert én vagyok a valaki, szolgáljanak ki, de azonnal. Aztán ha van a központban 50 fő ügyfélszolgálatos, és hívják őket egyszerre 200-an, akkor, ha olyan okos vagy, oldd meg, hogy egyszerre tudjanak minddel foglalkozni. Mehetsz te is tangás seggeket bámulni, ha ennyire könnyű szerinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!