Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől van az a jelenség, hogy...

Árokpart kérdése:

Mitől van az a jelenség, hogy a kormányt meg úgy általában a politikusokat még sokan úgy is pártolják, hogy megszorításokat vezenek be?

Figyelt kérdés
Gondolok itt főleg az új rezsiszámításra. Nem tudom ki hogyan érzi, de lassan úgy vagyok vele, hogy két dolgot tudok feltételezni, legalábbis ezt a két elméletet állítottam fel, persze ettől még nem biztos, hogy igaz: 1. Az elmúlt közel egy évtizedben, de különösen az elmúlt 1-2 évben komoly lakosságcsere ment végbe Magyarországon. A 2. teóriám meg az, hogy az emberek nagy része azt hiszi, hogy az új rezsiszámításból fakadó rezsitöbblet majd csak szimbolikus lesz és ugyanúgy marad mellette minden másra is pénz ugyanúgy mint eddig. Magyarán azt hiszik, hogy a május előtti állapotra fog a helyzet újra konszolidélódni maximum télre. Egyszerűen mást nem tudok elképzelni, mert az még rendben van, hogy sem élőben meg sem szóban nem tiltakoznak már azt is megértem. Biztosan sokan belefásultak meg az emberek már immunisabbak nem úgy mint 2006-ban mikor akkor először csalódtak egy nagyot. Viszont az, hogy még ezek után is dícsérik mintha kb. tavaly ilyenkor lenne és lonjunktúrális állapotok ez egyszerűen nem fér a fejembe. Ti mit gondoltok erről?
2022. aug. 22. 22:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9-es Akkor a környező szinte összes országokban miért kerül kevesebbe jóval a gáz köbmétere mint majd nálunk? Nálunk 752 forint lesz ősztől, máshol jóval 500 forint alatt van. Egyedül Belgiumban van 500 forint felett, de gondolom az ő fizetésükből azért nem lesz majd gond kifizetni.
2022. aug. 22. 22:23
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
„Tavaly télen 150 eurót fizettünk a gázért, most pedig 650-et. A gázért dolgozunk, ami elképesztő. Mikor megkaptuk a számlát, nem hittem a szememnek, azt hittem, tévedés” – nyilatkozta az egykori tévés, Valkó Eszter, aki jelenleg Hollandiában él családjával.
2022. aug. 22. 22:27
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
12: az átlagfogyasztásig továbbra is nálunk lesz a legolcsóbb a gáz az egész EU-ban. Nem nézheted csak a pazarló fogyasztás árát. Amúgy még az is világpiaci ár alatti. Szóval további emelések várhatóak.
2022. aug. 22. 22:29
 14/20 anonim ***** válasza:
11%

"2006-ban minden erre utaló jel nélkül kezdtek el megszorításokat bevezetni. Nem volt még világválság, a globális világgazdaság szárnyalt."

2005ben visszatartották a gazdáknak törvényesen járó uniós forrásokat, hogy a segghülye balproliknak legyen egy kamu áfacsökkentés

ezeket ennyire hülyének lehetett nézni

2022. aug. 22. 22:29
 15/20 anonim ***** válasza:
33%

Nem 752. 752 csak a limit fölött. Ha a limit dupláját fogyasztod, még akkor is 426 Ft. Ami 500 alatt van.

2022. aug. 22. 22:30
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

"téged hogy engedtek második osztályba általánosban?"

Nem engedték át. 8x végezte el az elsőt.

2022. aug. 22. 22:33
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem ment át. Ez az indoklás itt túl bonyolult egy átlag kommentelőnek.

2022. aug. 22. 22:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyyik teóriád sem igaz, ez egy birka nép, ez a válasz.
2022. aug. 23. 08:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Nézd, ami most van, az szar. De ha az ellenzék lenne hatalmon, akkor ezt szorozd be kb. hárommal.
2022. aug. 23. 15:58
 20/20 anonim ***** válasza:
A politikai világegyetem úgy néz ki, hogy van benne két nagy tartomány, mindkettőben van egy-egy nagyobb égitest, melyek magukhoz vonzanak majdnem minden testet. A kettő között akkora erők működnek, melyek szétszaggatják mindazokat, akik oda tévednek vagy merészkednek. Csak egy szélsőségesen vad területen áthaladva lehet átkerülniük a kiválasztottaknak, ám ahhoz nekik fel kell áldozniuk néhány társukat.
2022. aug. 23. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!