Nem ijesztő egy jelenség ez?
Jaj, amíg a melegeket cseszegették, meg a KATA-sokat, meg a haléktalanokat, meg a tanárokat komcsizták, meg bárkit aki fel mert szólalni a sok szemétség ellen, akkor nem zavart, de most hogy engem is érint valami, már nem érzem azt, hogy jó emberek lennének!
Gratulálok kérdező, igazi gyerekes, énközpontú s.ggfej gondolkodásmód. Meg is érdemled, hogy megfagyj a házadban, segítséget pedig ne várj, azt a fasizmusban nem illik adni.
Nekem inkább az volt ijesztő, hogy láttam, hogyan pusztul az ország, amiben élek, és a nagy többség ebből csak annyit lát, amit hazudnak neki, egyébként bólogat.
Most sokan elkezdtek ébredezni, de már nincsenek illúzióim, legközelebb is sokan fognak bólogatni... mint aki saját maga alatt vágja a fát, mert azt hiszi, ez a legjobb megoldás.
Ennek ellenére sajnálom azokat, akiket rosszul érintenek ezek az intézkedések... mindenképpen lenne kisebb-nagyobb gond az országban, de az elmúlt 12 év kormányzása nagyban hozzájárul a problémák mélységéhez... remélem, sikerül viszonylag jól átvészelni mindenkinek, sokaknak nagyon nehéz lesz, nem is látjuk előre, hány embernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!