Tapasztaltatok már természetfeletti jelenségeket? Mi volt eddig a legijesztőbb?
Én egyszer egyik éjjel felébredtem, de ilyen félálomba lehettem.Pontosan nem tudom.Éreztem és láttam is hogy van valaki a szobában az ágy sarkánál a takarómat húzta rám,meg utána még valamit csinált a szobába...de nem bírtam megmozdulni,még a fejemet se bírtam mozdítani,és nem is láttam rendesen, csak homályosan foltokat.
De reggel mikor felkeltem nagyon mélyen bennem maradt,és a mai napig nem tudom mi lehetett...hogy csak valami álomszerű,az agy játéka.Vagy esetleg valóság volt, és mondjuk az őrangyalom volt :) És tudatos volt az hogy ennyire megvoltam bénulva,és nem láthattam őt teljesen.
Humor Herold.
A te eseted könnyen magyarázható és "sajnos" nem olyan érdekfeszítő mint ahogy azt gondoltad. Szimpla alvási paralízis-ről van szó. Konkrétan az összes jellemzőjét felsoroltad. Nekem is volt kettő. Csak én nem aludtam vissza utánuk(legalábbis nem egyből).(gondolom az én esetem erősebb ingerrel járt).
Alvási paralízis félálomban.
Ezt úgy tudod elkerülni, ha nem akarod minden áron nyitva tartani a szemed elalváshoz közel járva.
Próbálj meg csukott szemmel elaludni, félálom közeli helyzetben nem kapaszkodni az ébrenlétbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!