Akiket zavart a vasárnapi boltzár, tegnap is fortyogtak dühükben?
Hiszen tegnap is hétvégére esett egy ünnep, ezért nem voltak nyitva a boltok. A fő érv a vasárnapi boltzár ellen az volt, hogy ne akarja az állam "lekorlátozni" őket abban, hogy vasárnap boltba menjenek, mert egész héten dolgoznak. Akkor szombaton se, ha augusztus 20. szombatra esik, is lehessen menni!
Készüljetek, október 23. vasárnapra esik, akkor is zárva lesznek a boltok. Ja, megint eltűritek, mert évente csak 2 alkalom, nem 52... ennyit rólatok.
Egyébként józan paraszti eszemmel, meg amit egyetem melletti pénztárkodás során mondott pár Németországba és Ausztriába nyugdíjas, illetve Lengyelországban élő rokonaim, hogy ezekben az országokban nincsenek ennyire egekben az árak, gondolj bele ebbe..
Itt meg elszállnak az élelmiszer árak, a közmű szolgáltatások, a mozik,a színházak,a hotelek, a fodrászatok, pékek, cukrászdák, kozmetikák-mani és pedik se bírják majd fenntartani a saját vállalkozásaikat, egyszóval államcsőd lesz... mert nem lesz aki majd fogyasztóként vagyis vásárlóként megjelenne.... és akkor mi lesz kérdező?
Nem lenne jó a Vasárnapi boltzár.
Én is diák árufeltöltőként dolgozok.... havi 2-3 Vasárnapot is szoktam kapni az egyik Tesco-ba (mivel úgymind "csókos" munkaerő vagyok ott) .
A Vasárnap nappali órabér az több mint az éjszaki órabér. Ha elvennék a Vasárnapjaimat akkor rengeteg pénztől esnék el 😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!